IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 11:56

Viikonloppu. Eli siis töitä. Mä heräilin viime yönä varmaan 10 krt jostain syystä. valvoskelin 3.30-4.00. ei vaan väsyttäny enää. Onko tää nyt jo sitä kun ikää tulee niin uni ei riitä xD
Mä oon nykysin ihan valmis nukkumaan 21-22 aikaan ja sit herään täysin pirteänä joskus 7-9.00. ihmeellistä....

No töissä taas siis ollaan. Isänpäiväkin on. No eipä tuo oikeen hetkauta kun en oo isääni nähny moniin vuosiin ja millohan oon sen kans viimeks puhunu...joskus 5vuotta sitten varmaan....meijän yhteys muodostuu nykysin jopa siitä että onnittelen viestillä synttärit ja laitan hyvät joulut. Saan samat onnittelut ja toivotukset sitten takasin päin myös. Sekin on hassua kun on joulu, uusvuos ja mun synttärit noin 2viikon sisällä kaikki joten saan vuodessa kahessa viikossa 3viestiä isältäni. jippii..
Ainut mikä isänpäivässä on niin vaari. Tuli jotenki ihan haikee olo tänään kun taas tajusi ettei sitäkään ole enää. Se oli ihan paras vaari ja mies koko mun elämässä. Mutta siitäkin on aikaa jo vissiin yli kymmenen vuotta kun se poistu pilven päälle. Mä soitin sitten mummolle tänään kun en muutakaan keksiny :) olis kiva päästä käymää vaarin haudallakin mutta kun ei oo autoa ja sinne on niin vaikia mennä julkisilla. ehkä ennen joulua kuitenkin sitten pääsee, vaikka julkisilla sitten edes.

No kai tässä täytyy nyt sitten mennä hommiin...tai no eipä täs oikeen töitä täl hetkellä ole mutta jotain keksimään :)

-Mariak-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.