IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 04.05.2009 12:42

Ihanaa kun ei ole niin kuuma! :D
Pystyy nauttimaan olostaankin ihan normaalisti kun ei tunnu siltä että kämpässä ja ulkona olis +38 astetta. Tämä mun sisäinen lisäpatterini pitää sen verran aina lämpimänä :)

Eilen taas siivoilin urakalla. Mun pääasiallinen tehtäväni tällä hetkellä, itse asiassa mä oon jääny jotenkin ihan koukkuun, joka päivä pitää saada edes jotain pientä tehtyä. Hassua. Kaikki jotka tuntee mua yhtään tietää että minä jos joku on maailman laiskin siivoilija ;D mutta kai tämä kuuluu asiaan, jonkin pesänrakennus vietti kai se on sitten =P hah.
Viikonlopum aikana olis tarkotus sit hakea pinnasänky kellarista ja kasata se ja laittaa muutenkin "vaavin" oma paikka valmiiksi. PItäs alkaa pesemään vaatteitakin sille kohta. niitä onkin sellain kase jo että pesemistä ja silittämistä riittää :D
1,5kk kun on aikaa enää tosiaan siihen laskettuun aikaan, mutta sehän voi tulla sieltä jo mikä päivä tahansa. Jokainen ilta mietin että se saattoi olla sitten viimeinen päivä ja ilta ilman uutta tulokasta. koskaan kun ei tiiä! Se onkin stressaavinta kun ei ole tietoa siitä tarkasta päivästä ja kellon ajasta. inhottavaa jollain tapaa tää epätietoisuus!
Mutta toisaalta se on jännääkin. :)

Nyt on aamukahvit hörpitty ja pyykit pyörimässä joten taijan alkaa imuroimaan ja keksin muuta pikku siivoilupuuhaa tässä. Tänään on iltapäivällä neuvolakin taas. Saa nähä miten on hemoglobiinin käynyt... :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.