IRC-Galleria

Yövuorot...Keskiviikko 30.05.2007 08:18

Noniin...
Takana on nyt kolme yötä valvomista. Ensimmäinen oli aika tuskallinenkovan ukkosen takia,kuten oli myös nyt viimeinenkin.Tosin ei ollut kuin hetkellinen ukkonen eikä läheskään niin kauhia kuin se ensimmäisen yön.
Rauhallisesti on mennyt, tosin tylsyyteen voi oikeasti kuolla, netistä ei taida kovin montaa sivua löytyä joilla en olisi viime aikoina vieraillut, tuntuu jotta ei jaksa koneella nyt hetkeen sitten istuakkaan. Tullut kiintiö täyteen.
Jotain positiivistakin voimme löytää; opin keittämään puuroa! :D Koiralle olen toki useastikkin keitellyt mutta se ei oikeen taida olla sellaista jota ihmisille voisi tarjoilla,mutta nyt olen kaurapuuroa haudutellut oikein kunnolla kahtena aamuna, vielä saa mummut ja papat nauttia tänä aamuna herkku-puurostani! :)
Opin myös sen jotta ei kannata syödä kokonaista sulkaa levyä saatika MegJätti pussillista lumipanttereita..seurauksena erittäin huono olo=/ HAH!
Tupakkaa kulunut enemmän kuin laki sallii, kuin myös energia juomia ja kahvia. Mahahaava taitaa olla pikkuhiljaa syntymässä=P
Tehokasta työ aikaa jäljellä vielä 2h, pikkuhiljaa rupean aamu askareita touhuamaan.
Nyt sitten nauttimaan pitkistä vapaa päivistä.
Huomenta muille,
Minä menen nukkumaan<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.