IRC-Galleria

Markkko

Markkko

Two sides of the same coin

Samat vanhat virret uusissa kansissa...Perjantai 25.09.2009 00:36

Ei kyllä se perkele on niin että nämä kaiken mailman vällyperseet ja saatanan moiset kivinaamat... -__-'

Sitäkö oikeasti halutaan kaikilta että ollaan nyrkin ja jonku välissä ja petetään toisia minkä kerkiää? Kyllä jumalauta voi sanoa että ehkä joskus asiat oli paremmin.. tosin nykyään ONNEKSI asioista puhutaan, eriasia sitte on että kuunteleeko kukaan jos jollain asiaa on? no ei tietenkään..

On liian kiire, on sitä ja sun tätä mutta ei kuunnella tziisus laittaa veren kiehumaan

Miten mitkään asiat koskaan paranee jos niistä ei jutella? Mua on hyssytelty ja sanottu että ei tollasta voi sanoa ääneen... Ja kattia kanssa! Jos kukaan muu taulapää ei tajua sanoa jotain ääneen vaan lakastaan jonnekki piiloon niin miten mikään korjaantuu?

Totta helvetissä maailmassa tapahtuu paljon paskaa ja pahuutta! Ja niistä pitää nimen omaan pystyä puhumaan.

Tiedän turhanki monia jotka on joutunu väkivallan kohteeks ja joutunu kokemaan sellasia asioita joita en toivois pahimmille vihamiehillenikään... Mutta on se perkele jos niistä ei voi puhua.. Maailmassa ei oo sellasta tabua mistä ei vois puhua.

Ihminen on sellanen saatanan jännä otus että meillä on tunteet ja niitä loukataan millo missäki. Sitte vaan kohautetaan olkapäitä että jooh kivat sulle. Jokainen meistä menettää joskus jotain ennemmin tai myöhemmin. Ne voi olla niin musertavia asioita että tuntuu että mitään ei oo jäljellä.

Eka virhe, Aina on olemassa joku kuka ottaa avo sylin vastaan ja lohduttaa. Ite myönnän että oon kolmelle ventovieraalle ihmiselle menny kysymään vointia ja mikä on. Sainko kiitosta en. Välitinkö siitä en.

Tärkeintä on että ketään ei pidä syysätä sivuun vaikka ei tuntisikaan.. En nyt tarkoita sitä että pitäis jokaselle narkkarille ja ties mille mönkijälle mennä levittämään käsiä ja sanomaan tuus tänne niin halaillaan.


Kuunnelkaa jumalauta ei sen pitäis niin vaikeaa olla. Ja puhukaa asioista


Ja loppuun vielä jos jollaki vatipäällä on jotain vinkumista asiaan niin sanon heti tässä että haistappa märkivä lehmän perse tänne on turha tulla uikkimaan ja vänkäämään, jos teksti ei kiinnosta tai paheksuttaa niin vau sammuta vaikka saatana näyttös tai sulje ikkuna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.