IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

Obama = HitlerSunnuntai 18.10.2009 21:53

Aseilla tapetaan 2000 ihmistä päivässä. Suurin osa tästä tapahtuu tietenkin länsimaisten medioiden kiinnostuksen kohteiden ulkopuolella, joten se ei meitäkään kiinnosta.

Obama saa 30 tappouhkausta päivässä. Tämä on yli 400% kuin edeltäjänsä George W. Bush. Erityisesti Obaman vastustajia kuumottaa se että mies auttaa nyt suuremman osan amerikkalaisia terveysvakuutuksen piiriin. Varsin laaja räyhäoikeiston media jauhaa jatkuvaa valhemyllyään siitä kuinka tämä terveydenhuoltouudistus olisi jotenkin pois niiltä joilla on jo vakuutus. Erityisesti tämä uppoaa eläkeläisiin, jotka nyt Obamalla peloteltuna saadaan pelkäämään jo voimassaolevan terveysvakuutuksensa puolesta. Terveydenhuollon uudistusta vastustavien mielenosoituksissa tuodaan ilmi kuinka Obama on kauhea sosialisti, kommunisti jne ... niin ja tietysti muslimi! ... niin ja tietysti Hitler!

Hitleriltä neuvoja kaipailevat ilmeisesti myös radikaaleimmat Obaman vastustajien leirissä. WWHD? - What would Hitler do?-präntätyllä autolla oli ajanut yksikin Obaman murhaamista suunnitelleista, kai saan sanoa, rasisteista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.