IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

Miksi olen vasemmalla?Maanantai 16.07.2007 01:17

Miksi olen vasemmalla?

Oma asenne: Ideologinen p*ska ei kiinnosta niinkään vaan kysymys on käytännön realiteeteista ja ennen kaikkea, ja loppujen lopuksi, pienemmän puolella olemisesta. Työntekijöillä täytyy olla suojaa työmarkkinoilla.

Väite: Työntekijät äänestävät demareita, myyntimiehet, johtoporras ja asiakaspalvelupäälliköt yms. suojatyövirkaatekevät kokoomusta.

Tämän sai huomata viime keväänä firman illanistujaisissa kun myyntimies alkoi varoitella toiselle tämän istuvan punikin vieressä. (Toinen myyntimies ei näyttänyt olevan niinkään kiinnostunut politiikasta kuin naisten kankuista. Näissä hommissa sormus vielä pysyy sormessa.)

Olenkin jo ehtinyt ihmetellä mistä ihmeestä jatkuvan oikeisto- että vasemmistotulen alla olevat demarit ammentavat äänisaaliinsa, eivät nuorilta ainakaan. Nyt se paljastui: keski-ikäisiltä, ammattitaitoisilta perheenäideiltä jotka työskentelevät palkansaajatasolla, ovat tämän maan ahkerin väestönosa ja itse asiassa pitävät hommat pyörimässä.

Niin Halosen kuin Niinistönkin henkilökulttien rakentamisen saisi puolestani laittaa jo ideatasolla romukoppaan. Mutta itse asiaan hötön takana. Kun tullaan siihen kumman väestönosan taakkaa haluaisin helpottaa, ja sikäli kun se tapahtuu heidän sosio-ekonomisen ryhmän etua ajavan puolueen kautta, ei minulla ole omallatunnollani epäilystä kumman ryhmän etua haluan ajaa; ahkerien ja ylityöllistettyjen perheenäitien vai vekkuleiden myyntimiesten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.