IRC-Galleria

Viikon jakson perusteella:

# käytät alkoholia noin 0 päivänä vuodessa.
# joit viime vuonna noin 0 annosta alkoholia.
# kerroit juovasi yleensä kotona, joten vuodessa rahaa juomiin kuluu karkean arvion mukaan noin 0 euroa.

mullon vitun lyhyet hiukset. autoin viime tai toissa viikol iki-ihaninta muutossa. sain lasin kokista ja kyydin himaa pakun takapaksis.

ollaan jossun kaa täs hiljattain pelattu KH1 läpi. huippupeli. aikaa meni yhteensä ~22 tuntia, n. 3 vuorokaudessa vedettiin. alotettii KH2. vitun tylsä alku. vitun huippupeli. nyt oltii mulanlandiassa moikkaa mushuu. sit luettii KH1,5DASUPERCHAINOFMEMORIES mangaa. vitun huippuu.

käytii jossun kaa antil. se oli lukinnu ittensä ulos. nauroin. mentii lidlii. kierreltii 40 minuuttia siellä kädet taskuissa naureskelemassa randomtuotteille. ostettiin kukkasipulli kallelle tupareihin. ja kaljaa. mentiin antille, mamma toi avaimen. juotii kokist ja katottii mokoman keikkaa. mentii jossulle.

jossu täytti vuosia. 17 tuli mittariin. wanhus. ja mä oon tällane pikkumadimadi. ostin sille kilpparin. ja salaatin. eheheheh... eh..

äikäs tuli tehtäväks lukee yks kirja. joku helvetin 'populärmusik från vittula'. yks tylsimmist kirjoist mitä oon lukenu. yks ainoist kirjoist mitä oon lukenu... en lukenut loppuu. rupesin lukee edellisen iltan ku piti olla luettu. 114 sivulle pääsin. ok.

tänää alotettii slimeturnaus. pisteit 2-2-2. voitto% 100. pesin mikon ja nikun ja hepen. 3-1, 3-1, 5-0. nöyryytin niitä. oltii kattoo jotai nukketeatteriesityst. pupu pihisti banaanin. taikurihanska dokas. pää jonka vartalo oli kärry kehitti potionin, jonka se räjäytti. sen silmä tippu. hahahahaha.

...nyt se sitte on päätetty. pääsiäisenä saadaan koira. perhe aikoo kutsua sitä maijaksi. itse kuitenkin aion keksiä sille jonkun upean kutsumanimen, kuten 'homnibus' tai 'mufasa'. tai 'jacksparrow'. tai 'themultihypersuperdashunicornofdeathofdoom'. tai 'oinonen'.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.