IRC-Galleria

EI HERUNUMaanantai 20.10.2008 19:45

mentiin salladen (<3) kanssa jo hyvissä ajoin (=~8:20) oottelemaan salladen sherlockaaman jumbon ylimmän kerroksen jutun ovien aukeemista. edessä oli sellanen kolkytä henkeä. pommiin nukkuneet 'henkeen ja vereen' -metallicafanit hurjastelivat paikalle 197 km/h, ja asettuivat jonon hännille. taaksepäin jonoa ylsi parin sadan henkilön verran.

tarkoituksena oli ostaa lippu itselle (69€), ja toinen myytäväksi (olisi maksanut oman lipun+profiittia ^^). tietysti kenttäpaikat olisivat olleet parhain vaihtoehto, mutta tokihan ne istumapaikatkin olisivat kelvanneet, 8:50 ovet avautuivat ja tallustelimme sisätiloihin.

FAIL! stockmannin oven edessä oli puolisatapäinen joukkio odottelemassa ovien avautumista ennenkuin meidän letka oli edes sisällä. ne rötöstelevät ketkut olivat tulleet toisista ovista, ja asettuivat jonossa roimasti meidän edelle. siinä sitten odoteltiin ja toivottiin.

210€ poltteli käsissäni. rahaa oli varattu kahteen lippuun, ja tarvittaessa vielä yhteen, jos salladen kortti olisi konstaillut. ajan kuluessa hullut metallicafanit, niin coolit risuparta-äijät kuin wnbe97-hewarit (\../.!) jatkoivat jonoa varsin kauas kaukaisuuteen, niin että jonon päätä ei enää edes nähnyt.
ovet avattiin, ja käppäilimme sisään. kaikille jaettiin vuoronumerot, joiden mukaan sitten talsittiin sinne hiton tiskeille. "58. ja 59.! varmaan saadaan liput!"

odoteltiin hemmetin pitkä tovi, ja jo seitsemän minuutin jälkeen kuului huuto "kenttäliput loppuunmyyty". mikäs siinä, ei me sinne ois haluttukkaan. vuoronumerot vuoronumerojen perään paiskivat taululle, ja niinhän siinä (tietenkin) kävi, että viimeiset tiketit vietiin nenämme edestä. nyt niitä sitten myydään 500 € huutonetissä.

no, säästettiinpähä pitkä penni. ei me sinne ois haluttukkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.