IRC-Galleria

McBoussa

McBoussa

on julma, mutta rehellinen

YesSunnuntai 14.12.2008 22:39

nyt on sitten autotallissa auto ja pääsee joka aamu lähteen lämpösellä kuivalla autolla liikenteeseen eikä tarvi lumesta välittää.

Kiva viikonloppu oli. Karaokee vetämässä sappeessa perjantaina ja siitä semaan. Miksu oli taas "vähän" päissän ja luulen että pasi näki jotain mitä sen ei välttämättä olis tarvinnu nähdä. Mutta haitanneeko tuo sitten niin kovasti..

Lauantaina liatsussa jossain kotibileissä ja kivaa oli taas vaihteeks.. tukka täynnä ja silleen. Tottakai niin kun aina hauskaan iltaan kuuluu niin vähän ymmärretään väärin ja ollaan vähän tukkanuottasilla. Ei onneks mitään vakavaa joka jo selvitettiin siinä samalla. Miksussakin käytiin sen jälkeen kun semassa oli tullu pilkku. Kivaa oli sielläkin tosin vaan ihan outoo porukkaa paikalla. Sieltä pilkun jälkeen pysäkille toteen että 23 ei pysähtyny pysäkille ja tunti seuraavaan bussiin -> mäkkiin (= Piilarinkin olin saanu silmästä pois vaikka en kyllä muista sitä ottaneeni.. Toinen putos jo menomatkalla liatsuun. en sitten jaksanu sitä laittaa takasin.. silmäpuolena siis mentiin ilta (=

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.