IRC-Galleria

Asiakkaaksi tuli eräs vanha mummeli. Hän tuli sanomaan, että haluaa 50€ setelin vaihtaa kymmpeihin. Kysyin, että voisinko vaihtaa kahteen 20€ ja yhteen 10€, hänelle kävi se.

Tokaisin siinä hänelle samalla kun annoin rahat, että tässä vähän sopivampaa rahaa. Siihen hän tuiskasi tosi kovaan ääneen, että

"no, minulle on käyttöä tän suuruiselle summalle!"
Olin sillee, että okeeei :D

No sitten hän meni jäätelöaltaalle rapistelemaan jotain ja katsoin kaupan peileistä, että hän puuhasteli jotai kirjekuoren kanssa. Sitten hän tuli minun luokseni ja sanoi, että "paljonko tämä kirje painaa?"

Otin kuoren häneltä ja sanoin hänelle, että "12g painaa", siihen hän tiuskasi, että "minulle on aivan sama mitä se painaa! Riittääkö siihen yksi postimerkki?" (sehän kysyi vaan, että paljonko painaa!! )

Sanoin, että "riittää riittää!"

Sitten hän vaan tiuskasi minulle, että "törkeätä utelua!"
Kysyin, että "mikä?"

Hän sanoi, että " Minä annoin sinulle sen kirjekuoren väärin päin ja sinä käänsit sen oikein päin! Törkeätä utelua, että kenelle lähetän tämän kirjeen!"

Siinä vaiheessa teki mieli sanoa, että ei kiinnosta paskan vertaa kenelle ja mitä hän lähettää! Pyysin kuitenkin häneltä vaan anteeksi.

Hän vaan sanoi, että " Tässä kioskissa on ennenkin ollut tällaista, että olen antanut kirjekuoren väärinpäin ja myyjä on kääntänyt oikein päin ja katsonut kelle minä kirjettä lähetän!"

Olin sillee, että oookke! :D Teki mieli sanoa, että hyvä rouva, astu tuonne oven ulkopuolelle kiitos! :D Mutta hän onneksi lähti sitten pois :DDDD

Se ei prkl edes ostanut mitään ja tein kaikki mitä hän käski :D Ja jos käänsin sen kirjeen oikeinpäin, en todellakaan edes tajunnut, että joku voi luulla, että luen sitä tai muutenkaan urkin mitä hän lähettää :DDDDD Kun ei TODELLAKAAN KIINNOSTA! :D

Ja Laura! Nyt tiiän varmaan, kuka tämä kärttyinen mummo on kenestä olet puhunut ;D hah hah

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.