IRC-Galleria

Meewy

Meewy

Life... What is life? Something to eat?

Tsuuh..Torstai 04.06.2009 03:18

Siitä onkin taas ikuisuus, kun galluilin viimeksi. Jotenkin tämä vähän jäänyt, vaikka otettiin taas kaverien kanssa potenttiaalisia gallukuvia. Pistän niitä varmaankin tänne kunhan eräs vaan onnistuu lähettämään niitä minulle koneeltaan.
Hiustyylikin on muuttunut latteaksi tulevaa cossia varten ja väri on ruskea. Odotan niin sitä, kun Yunan cossiminen on ohi ja saan taas tehdä hiuksilleni mitä huvittaa, koska kartan edelleen peruukkeja, kun ruttoa vaikkei siinä pahemmin järkeä olekkaan. Ehkä ensikerralla joudun jo tilanteeseen, että joudun lopettamaan karttelun, kun teen oikeista hiuksistani vähän enemmän oman laiset. <3
Olen viimeaikoina kuunnellut aika paljon vocaloid musiikkia ja Gregoriania ja oikein yllätyin, kun pistin pitkästä aikaa Children of the Bodomin soimaan. Se ei ollutkaan niin kuuloa vaurioittavaa kuin muistin vaan oikeasti hyvää (ei sillä, etteikö kuuloa vaurioittavuus olisi hyvää.. rajuus ei ole negatiivinen asia, mutta sitä ei jaksa kuunnella putkeen kovin kauaa).
Sain tänään kunnian kokea, millaista on trimmata peruukkia. Hassua, että onnistui vaiken oikeasti ole koskaan leikannut mitään hiuksia, kuin joskus pikkuipanana poneilta, koska niiden ylipitkät harjat häiritsivät niiden vedessä uittoa. x3 Olin outo lapsi...

Noniin, siinä pisin ei kyselyyn pohjautuva päiväkirjamerkintäni. Toivoisin, että hyvitän tällä jotenkin kuvieni vanhentuneisuutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.