IRC-Galleria

Meewy

Meewy

Life... What is life? Something to eat?
Blogeilua taas piitkästä aikaa...

Noniin, hiihtolomalla ollaan oltu mukavasti melkein kaksi päivää enkä ole saanut mitään aikaiseksi. Suurin asia minkä olen tehnyt on avoin hakemus satakunnankansaan kesätöihin. Jesh, ja sinnekkään en kumminkaan pääse... Pitäisi keksiä lisää hakupaikkoja niin taisto kohti omaa BJD poikaa voisi alkaa kunnolla.
Koulutöitä on rästissä ja motivaatio no.. melko kehno, etenkin kun yksi keskeneräinen työ jonka alku oli ihan ok onnistunut mielestäni, on värjäytynyt reppuni ansiosta reunoista siniseksi, enkä tiedä pitäisikö se työ aloittaa jo toista kertaa alusta vai ei. =__=;
Ja kirpputoritavarat.. Niitä on liikaa... Kaikkiin vanhoihin leluihini kuuluu jotain mukana tulleita tingeltangeleita, mitkä pitää kaivaa jostain laatikoiden pohjalta.
Tahtoisin jatkaa kotisivuni äkkiä valmiiksi, mutta on sellainen fiilis, ettei ole tarpeeksi pistettävää sinne. Pitäisi jotenkin saada itsensä motivoitua piirtämään lisää... etenkin sarjakuvaa. Huoh.

Lols taas mikä vuoto. Pitäisi tehdä blogimerkintöjä useammin, niin ei tarvitsisi listata kaikkea valitusta samaan sössöön. Ei näitä Erkkikään jaksa lukea. xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.