IRC-Galleria

Meewy

Meewy

Life... What is life? Something to eat?
Jostain ihme syystä minusta on tullut yhtäkkiä kauhea blogaamaan tänne IRC-galleriaan... mihin se galleria-epäaktiivisuus oikein hävisi? Kai se on se, että DA:han en voi kuvitellakkaan kirjoittavani mitään henkilökohtaista - se paikka on tarkoitettu taiteelle, ei sydämen purkamiselle tai muutenkaan... jos nyt cosplay ja fan art taiteeksi on määriteltävissä, kun en jotenkaan nykyään random ihmisiä ja orginaaleja hirveästi piirrä. Sitten on facebook, sinne kirjoittaminen on pitkälti sama asia, kuin jos huutaisi koulussa asioita täyteen ääneen kesken tunnin.
Huvittavaa tässä on sekin, että en ole saanut lisättyä tänne yhtäkään kuvaa vähään aikaan... vaikka jotain on kyllä otettuna niin ainoat uudemmat ovat vielä kaverin hoteissa - ellei se ole poistanut niitä (Klaudia armas, kommentoida saa~).
Jos täälä nyt sattuu olemaan yksikin ihminen joka ei stalkkaa minua muualla kuin galleriassa (mitä epäilen), niin kerrompa, että takahäntäni on lähtenyt ja ollut lähteneenä jo jonkun aikaa. :'D Varsin vapautunut olo sen johdosta tosin arveluttaa enää ruveta lisäämään tänne mitään sen olemassaoloaikana otettua, vaikka muutamia kuvia tuolta koneen sopukoista löytyisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.