IRC-Galleria

Reissu...Keskiviikko 09.08.2006 20:23

Lähdettiin eilen Johannan kaa Lahteen vapaalle ja hauskaa oli!

Kolme amerikkalaista poikaa bongasi meiät kun istuttiin ja juotiin siideriä ja Johannan idiootti ex-poikaystävän flirttivodkaa, jonkun puiston suihkulähteen rappusilla ja tarjosi itse leipomiaan pullia ja tokihan ne maistui... Joku tuntematon kaveri tuli tarjoamaan puhelinnumeroaan koska halusi hakea meidät siitä puolentunnin päästä ja viedä baariin. Karattiin nopeasti paikalta koska tokihan näin hyvännäköiset naiset löytää baarit ja komeammat miehet itsekkin.

Käytiin pikaisesti karaokebaarissa kun sellainen sattui matkan varrelle. Laulettiin parit biisit ja pyörähdettiin tanssilattiallakin, tosin ei niin hyvin seurauksin..
Karaokesta suunnattiin NightLife nimiseen ravintolaan jossa oli maailman paskin dj. Apaattisena soitti vain suomihiphop paskaa melkein KOKO ILLAN.

Meiän seuraan liittyi New Yorkissa asuva kiinalainen mies joka lupasi majoittaa meidät Nykissä jos joskus sinne asti eksytään. Tämä kaveri sitten ystävällisesti tarjosi meille autoa paremman yösijan suomalaisen ystävänsä luonaan. Ehdittiin nukkua parisen tuntia ja lähdettiin muiden vielä nukkuessa etsimään kahvilaa jonka jälkeen suunnistettiin kotiin...tylsää...

Oikein ikimuistoinen reissu, kiitos Johanna pizzasta, kanasalaatista ja kebabista tanssilattialla, hehee....................
Nyt on sylitanssitkin nähty!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.