IRC-Galleria

terveisinPerjantai 06.03.2009 03:12

vois käydä bangokis

***
moi
teette musta järkyttäviä läskejä. helvetissäkö teidän tarvii mulle seuraa pitää? en pysyis pystyssä ilman tukea. paitsi jos jatkan tällä syömisellä, ja pallot ei kaadu. mutta te ootte mun tuki ja turva ja ilo ja mahdollisuudet. pyhä kolminaisuus olis liian helppo vihje. ei rikota sitä.

moro
meillä oli tapana nähdä hyvin usein. yhtäkkiä se hiipu ja nyt oot kadonnu. voisitko tulla takasin? kaipaan sua ja sun parasta läppääs. olit sentään mun eka kaveri tääl ja oot just lovely.

terve
taas me ei tavattu. me sovittiin et kahden viikon sisällä. mun on ikävä sua. ja sun koiraa. haluun nähä sen. elämä menee nopee eteenpäin ja kohta sulla ei o enää pentua ja mä en tunnista kun kävelet kadulla vastaan. see you soon.

hei
oot idiootti. ihan järkyttävä kusipää. mä en ymmärrä, miten kestät mua. sekotat mun maailman, tiktakin sanoin. voidaanko tavata. oot ihana.

heipähei
oot kultasin. sulta mä saan kaikki neuvot, sä tiedät mitä tehdä. sä oot mun siskoni ja paras kaverini, serkkuni ja seinätoverini. alkuperänen kolmen kopla. speaking of which jätettiin vähän niinku nalli kalliolle tuo meidän helsingin kaveri. mutta kuulumisiin ja näkemisiin, oot yks parhaista.

moi
meitähän ei eroteta. mä saatan antaa liian helpolla periks, mutta onneks sä olet viisaampi. sä pysyt mun vierellä, ja mä sun, tuli mikä tuli. se on tuttua, sitä on tehty viimeset kymmenen vuotta ja siitä jatketaan. rakastan sua, nähään taas tänään.

***
perjantai.. tuli sekin sieltä enkä mä ees ehtiny valmistautua siihen... :o

***
löysittekö ittenne tuolta

***
moi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.