IRC-Galleria

Istuskelen yksin kotona (tai siis Eetulla ja kyllä, niiden porukat on kotona) ja fiilistelen... Eetu on abiristeilyllä ja ikävä on aivan kamala..

Tässä netissä pyöriessäni satuin törmäämään keskusteluun, jossa pohdittiin maailman kauneinta rakkauslaulua. Tietenki siellä vastaan tuli tuttuja ja sellasia mitkä muisti mut sit siellä oli sellasia, joita muistaa tanssineensa ala-asteen limudiskoissa.. Olihan ne pakko koneelle hakea..

Mut mikä "se biisi" sit on?

Siis aivan legendoja suomalaisiahan on
*Leif Wagner- Romanssi
*Kaj Chydenius- Sinua Sinua Rakastan
*Yö- Joutsenlaulu
yms yms..

Nää kaikki tuntee... Mut entäs esim Marc Terenzi - Love To Be Loved By You, jonka sain viime kesänä kuulla. Aivan mahtava! Varsinkin kun rupee sanoja kuunteleen. (Eetu ja Sarita tietää ;) )
Tai Jope Ruonansuu- Enkeleitä toisillemme, ja tämä siitä syystä tähän joukkoon, etteivät kaikki sitä "rakkauslauluksi" myönnä/kategorioi.

Näistä kadoksissa olleista biiseistä mainittakoon nyt esim Backstreet Boysin Show me the meaning of being lonely ja I want it that way.

Muita muistoja tuovia biisejäkin toki löyty.. ( Sentenced - Neverlasting, The Rasmus- Liquid ) Ja sit ainahan on nää perinteiset Metallican slovarit, My heart will go on, Allways yms yms...

Kyllähän näitä löytyy..
Mut jos joku nyt keksii jonkun elämää suuremman biisin, nii tulemaan vaan nimiä..... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.