IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 08.04.2008 19:49

taalla ollaan tosi rentoja! pomo sanoi et voidaan soittaa sen puhelimesta kotiin ja poikakavereille, a postia saadaan lahettaa omaisille myos ilmaiseksi. lisaksi, pomo vei meidat kiinalaiseen syomaan lounaalla, ja tilasi meille oluet!! :D juotiin siis olutta jo lounaalla :Dtaalla koulussa on ka
ikkea kivaa esim. tanssia, teatteria, musiikkia ja managerointia ja keikkojen jarjestelya :D haluun tallasen kanssa suomeen!!

tanaan paastaan puol 4, ja on ihan saatanallinen (:D) vasy koska nukuin viime yona 2,5 tuntia ja olin pitkaan nalkainen, lisaksi matkailu ja jannitys vasyttaa! sit ku paastaan viedaan vissiinkin tavarat "kotiin", jossa isa on kuulemma koti-isa ja aiti on farmaseutti. niilla on kaksi lasta. haluan nukkumaan! mut viela tanaan vissiin tutustutaan siihen paikkaan paremmin missa asutaan, esim. missa on ruokakauppa, museot ja muut. tulee varmaan aika pitka paiva ja nukahdan kuin saunalyhty!

etta semmosta :)

ps. phil sanoi meille etta sit kun silla on kokouksia jossain, niin me voidaan minnan kanssa viettaa vapaa-paivaa ja menna esim. shoppailemaan :D etta nain taalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.