IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.04.2008 15:30

eilinen oli tosiaan vasyttava. ja kohtasin pienen kulttuurishokinkin, koska englantilaiset talot ja suihkut ei ole samaa laatua kuin suomessa. kesti reilusti yli tunnin ajaa "kotiin" koska ruuhka oli melkoinen. kotona annettiin tuliaiset perheelle ja vahan juteltiin, ja sit mentiin kuuden aikaan nukkumaan! herattiin joskus kahdeksalta ja mun huone oli yhta kylma kuin jos olisin nukkunut ulkona! kaarin takin ymparilleni ja se perheen isa toi meille avaimet. lahettiin sit kaymaan paikallisessa lahikaupassa, sainsburyssa. oltiin vahan hukassa ja kaytiin jossain pubissa kysymassa minne pitaa menna :D ihmiset auttoi ystavallisesti! sit mentiin kotiin, syotiin iltapalaa ja kuvattiin lisaa sekopaista matkavideopaivakirjaa :D Ja sit taas nukkumaan! Mutta makuuhuone oli lampimampi. Musta tuntuu et ne huomasi etta oltiin ihan jaassa ja paatti lammittaa sita huonetta. Minnan huone oli kyllakin suht lammin koska se asuu valiaikasesti sellasessa minihuoneessa. Aaamulla kaytiin suihkussa. Kesti kauan ennenkuin vesi lampeni..
Phil hakee meidat aina aamulla toihin, ja tuli tanaan soittamaan ovikelloa yhdeksan aikaan. Ajeltiin taas jotain 45 minsaa toihin. Ruuhkaa... Tanaan me vissiin tuunataan jotain nettisivuja.

Mua vahan harmittaa etta siella perheessa Macclesfieldissa ei ole vissiin internet-yhteytta, joten en voi jutella kaikkien kanssa esim. mesessa iltaisin :-/ Mutta toissa laitan mesen paalle ja toivon etta olette kanssa mesessa, niin voidaan jutella :)

pian otetaan minnan kanssa selvaa kuntosaleista ja muista liikuntamahdollisuuksista niin voidaan sit tulla kesakuntoon ;)

-mentenei

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.