IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 23.05.2008 15:09

Tanaan on sitten viimeinen paiva toimistolla ja mieli on hyva. Phil vie meidat syomaan johonkin Pacific- ravintolaan. Kahdelta on kokous Maps Festivalsin parissa ja sitten kuudelta olen Stage Manager :) On melko pitka paiva.

Onneksi irc-galleriassa on Musta lista- toiminto, jolla hairikot voidaan laittaa kuriin, koska irc-galleria on valitettavasti taynna pikku teineja, jotka ovat omasta mielestaan hyvin kypsia ja fiksuja. Kiitos siis irc-gallerialle.

Jee, huomenna Tiger Loungeen juhlimaan. Kate (meidan kollega) on toissa siella ja laittaa meidan nimet listalle, joten paastaan ilmaiseksi sisaan ja ehka jopa jonon ohi :))) Kiitos Kate!

Tana aamuna herasin puol kuuden aikaan jo, ja ihan pirteana! Outoa. Kavin aamulenkilla. Automatkalla toihin mietittiin Minnan kanssa mita elaimia eri ihmiset edustavat. Mina olin mangusti ja Minna oli orava. Toimistossamme on tyomuurahainen, pingviini, virtahepo ja sarvikuono :D

Tanaan nahdaan Phil vissiin viimeisen kerran (kunnes tullaan taas kaymaan taalla) ja annetaan Philille Finlandia- vodkapullo kiitokseksi kaikesta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.