IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 21:33

Sataa sataa ropisee. Lahkeet kastuu. Meidän toinen sateenvarjo päätti hajota, joten nyt kuljetaan yhdellä, mutta sehän on romanttista vai mitä?

Mä oon ajatellut että kysyisin pomolta, että saanko perustaa oman kassan, semmoisen erikoiskassan. Se kassa olisi nopea lukuunottamatta suutaa soittavaa kassaa. Mä arvostelisin kaikkien ostoksia. "Ei hyvänen aika, miksi ihmeessä ostat porsaan sydämiä/kieliä/munuaisia? Oletko kenties jotenkin sairas ihminen? Maalaatko seiniäsi sian verellä?"

"Katsotaas, jaha, ostat valkoisia jauhoja, sokeria, tyhjiä hiilihydraatteja, rasvaa.. Ei näin! Ja yksi tomaatti mukana. Luuletko että se kompensoi lihottavia ostoksiasi? Laitetaanpas nämä nyt pois tiskin alle. Ja tämä kaljakori myös... Eiei!" Sormi heristää tiukasti.

" Mitä, sinä ostat jotain ihme pellavansiemeniä! Oletko lintu vai mikä olet? Luuletko että maailma pelastuu jos sinä ostat lihan sijaan jotain siemeniä?"

Ai että olisi joskus hauskaa.. <puna> Ällöttää vain joidenkin ostokset.

Oon jatkanut liikkumista. Laihduin kuitenkin Englannissa jotain 3-4 kiloa. Mutta nyt kun on sadellut, käytössä on ollut crosstrainer, joka ajaa ihan saman kuin juoksulenkki. Raskaustasoa voi vaihdella (ylä- alamäki), jalkojen asentoa voi vaihdella (ottaa eri kohtiin lihaksia), eikä tarvi edes kastua sateessa. Juhannuksena tuli kyllä herkuteltuakin, mutta se oli ihan sallittua ;) Kesällä tulee kyllä muutenkin liikuttua kiitettävästi. Mä oon pyöräillyt aika paljon, ja kävellyt myös - sateesta huolimatta.

Mulla on paljon suunnitelmia, mutta onneksi asioilla ei ole kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.