IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 03:28

Miksi kaikkien ihmisten pitää tunkea kauppaan yhtäaikaa? Miksi ihmiset ei tajua että ei tarvii aina änkeä samalle kassalle? Miksi ihmiset ei tajua että syömällä lihaa ne tekee hallaa ekologisesti? Miksi ihmiset valittaa että ruoka on kallista ja kaikki on kallista? Miksei ihmiset osta halvempia tuotevaihtoehtoja? Onko esim. pakko ostaa Saarioisten suolakurkkuja kun voi ostaa Pirkan suolakurkkuja? Ja onko pakko ostaa jotain --tun kalliita tavaroita muutenkin? Onko pakko ostaa joku kirja joka maksaa 26,90 kun sen voisi lainata kirjastostakin?

Ei, kun pitää olla niin laiska ettei jaksa p*rsettään kirjastoon raahata. Pitää vaan mennä töihin, ja sen jälkeen kauppaan ostamaan paljon ruokaa ja sit kotiin nyhjöttämään. Viikonloppuisin on pakko mennä aina baariin tai vähintään ainakin juoda. Sit pitää tapella kaupungilla. Mua ärsyttää tää suomalainen meininki muutenkin että aina on pakko juoda. Ryypätä, että tuntuu että elää jotenkin enemmän. Pakko mennä elvistelemään jonnekin ja aiheuttaa baaritappeluja. Ottaa vähän rohkaisuryyppyä että uskaltaa huutaa rasistisia kommentteja ulkomaalaisille, huoritella tyttöjä, luulla olevansa jotenkin VIP kun laittaa kultaisen tissitopin päälle Onnelaan ja katsoo kun juntit kuolaa perään. Mua ärsyttää se ihan suunnattomasti. Baarimikot ja portsarit --ttuilee asiakkailleen. Kaikki vaan vihaa toisiaan. Ihmiset ei voi koskaan hymyillä tai osoittaa muutenkaan ystävyyttä toisiaan kohtaan. Tää on tällänen mököttäjien, hiljaisten ja kateellisten maa, joka suosii sairasta turkistarhausta. Kaikki vain toivoo täällä että toinen mokaisi niin saisi nauraa oikein makeasti.

Miksei ihmiset voisi olla vähän aktiivisempia ja keskittyä itsensä ja tämän maailmab kehittämiseen ja toivoa joskus toisilleen hyvää. Ilman mitään kaksinaamaisia taka-ajatuksia? Miksei ihmiset voi joskus ajatella mitä teoillaan aiheuttavat?

Jotkut ajattelee, jotkut hymyilee toisille ja toivoo ettei kukaan mokaisi mutta tuntuu et ne ihmiset on todella vähissä! Suurin osa on välinpitämättömiä ihmisiä, jotka ei katso yhtään nenänvarttansa pidemmälle. Ja jos katsookin niin katsoo muita nenänvarttansa alaspäin. Tädit kulkee kaupoissa ja luulee olevansa ylevämpiä kuin typerät ja hemmotellut nuoret jotka ansaitsee niiden mielestä pelkkää p*skaa. Sedät kulkee isot pallomahat pystyssä ja kuvittelee olevansa Euroopan omistajia ja heittelee seteleitä ja kyniä päin näköä. On se varmaan tosi hienoa elää kuin kuningas ja syödä sianporkkia päivät pitkät ja lipittää kyljykset kurkusta alas kaljan kera, ja sit kuolla johonkin sepelvaltimotautiin. Olipa ainakin pullea kukkaro ja iso tila-auto jolla voitiin kuskata kaljaa ja lihaa kotiin monien tuhansien eurojen edestä. Just noin monet tekee. Ei järjen hiventä. Ainiin mutta mitä mä tiedän, mähän oon vain arvoton tyttö jonka älykkyysosamäärän täytyy olla pieni. Mähän oon vaan tyhmä opiskelija joka istuu töissä säälittävissä vaatteissa ja joka ei edes saa palkkaa niin paljoa päivässä, kuin mitä jotkut pistää pelkkään p*skaan.

Ni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.