IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 13:31

tajusin just et alkaa käydän pikkasen vaikeeksi tää bändin nimen valinta. on vaan liikaa vaihtoehtoja.. Vaihtoehtoina mm. The both eight horse nipples and boobs ja Thunder cartoons! mitä teen? <puna> Laulutkin alkaa lähennellä sairaita sanoituksia ja nimiä, esim. Man boobs ja Taivaalla leimahteleva lehmän k*rpä. alkaa ehkä mennä jopa niin pitkälle että epäilen ettemme pääse tommoisilla nimillä nauhoittamaan laulujamme Philin luotsaamalle Babyboom Recordsille <ihme>

Eilen tultiin Kimmon kanssa Seinäjoelle. Vedettiin koko junamatka "inside-läppää" (niinku jotkut teinit sen ilmaisee) ja istuttiin väärillä paikoilla. Porukat osti meille kaapit täyteen ruokia mitä haluttiin. Mahtavaa! Rahaa säästyy :))))) Oltiin me eilen pyöräilemässäkin ja ehdittiin just liikennepuistoon sateen suojaan kun alkoi sataa ihan kaatamalla ja tuli semmosia rakeitakin :o Se oli kanska romantiskt (tai jotain).

Tänään porukat lähtee Pori jazzailemaan ja me jäädään hoitamaan Onnia ja kai Emiliallekin pitäis laittaa ruokaa sitten niin.. Essi tulee ehkä lauantaina meille ja juodaan ehkä vähän viiniä?!? ;) Mut eipäs muuta. Ulkona on kaunis sää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.