IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 00:17

Sanotaan että ihmiset on laumaeläimiä, eivätkä mitään erakoita luonnostaan. Mutta kuitenkin oon havainnut että kun ihmiset liikkuu laumana jossain, ne on puolta tyhmempiä ja aiheuttaa enemmän ongelmia ja tuhoa. Ihmiset kuluttaa muita ihmisiä ja asioita henkisesti ja fyysisesti. Teatteriporukka kasaa jotain mahtavaa esitystä pitkään. Hioo esitystä jopa vuoden. Sitten tulee ihmisjoukko joka imee kaiken irti ja mitään ei jää jäljelle.

Jossain on tapahtuma missä on edullisia hintoja. Ihmiset menee sinne sankoin joukoin ja muuttuu tavallista tyhmemmäksi. Tungetaan pieneen tilaan ja sit ärsyynnytään kun on niin ahdasta, näin mm. bussissa ja pienissä liikkeissä. Kun ollaan saatu vietyä kaikki muiden käsistä mitä halutaan, suunnataan raivokkaasti kassoille päin. Sitten kun ensimmäinen kassa siintää jo silmien edessä, siihen mennään jonottamaan. Jonottamaan siksi että edessä päin olevia kassoja ei edes tyhmyyspäissään huomata. Paniikissa vain ensimmäiselle kassalle ja sitten --ttuunnutaan kun pitää jonottaa.Voi huoh sentään. Mutta minne jäivät aivoparat? Miksei kävellä muutama askel eteenpäin ja löytää nopeampia ratkaisuja.

Noh, sitten mennään metsään. Mennään oikein ryhmärämällä. Vietetään rentouttava hetki luonnon helmassa. On niin mukavaa että heitellään vähän roskia koristeeksi lenkkipolulle. Sikaillaan oikein kunnolla. (Sitten syödään sikaa nuotiolla by the way) ja kaikki idea rauhottumisesta katoaa roskien kanssa tuulen mukana. Entä jos joku menisi metsään ihan yksin? Tuskin silloin heitellään roskia ja sikaillaan ja huudetaan.

Ryhmässä tyhmyys tiivistyy. Varmaan ihmiset ajattelee että itse ei tarvi ajatella. Kyllä joku muu ajattelee mun puolesta. Sitten on niitä jotka 'kärsii' ihmismassan tyhmyydestä. Se ihminen on se joka ajattelee tai joka on töissä jossain ihmismassan vihan kohteena. Joskus kun on töissä tuntuu että ihmiset ovat vaan pelkkä mosh pit jossa ihmiset riehuu ryhmänä ympäriinsä. Ihmiset alkaa ärsyttää. Ja sitten kohdellaan huonosti.

Joku viisas on sanonut että jokaisen päivän jälkeen pitäisi antaa anteeksi ihmisille jotka ovat kohdelleet sinua kuin paskaa. Sen jälkeen heille pitäisi toivoa hyvää. Se on vaikeaa. Se on joskus hyvin vaikeaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.