IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 09.10.2008 22:22

Tänäääääään hain suklaata kaikkeen v*tutukseen ja tein sen voimalla kaikki loput tehtävät!! Ja "auta armias" jos joku opettaja huomenna antaa mulle tehtäviä lisää syyslomalle! Voin sanoa etten ota niitä vastaan. Jätän ne pöydälle enkä edes koske. En laita edes kansion väliin ja laukkuun! Huomenna häivyn lomalle lataamaan akkuja. Jätän koulukansion visusti pöytälaatikkoon piiloon ja kieltäydyn ajattelemasta mitään kouluun liittyvää.

Sillä jos en nyt lataa akkuja, en ilmesty kouluun pian ollenkaan, en jaksa tulevaa tehtävärypästä minkä tiedän odottavan mua hiljaa ja pirullisesti loman jälkeen! On ainakin 3 suurta työtä tehtävänä jo joskus ennen joulua! Ei. Nyt relaan ja sit yritän taas panostaa. Istun kiltisti hiljaa (siitä voidaan olla monta mieltä) koulussa ja saan jatkossakin vain vitosia kokeista. (Haluan tässä vaiheessa julistaa koko kansalle, että sain matikasta ja markkinoinnista vitoset asteikolla 1-5)

Huomenna vielä kerran sinne kouluun väsyneenä ja sitten irti arjesta! Näkemään Onnia, Essiä, Miiaa, Emiliaa ja muita. Aion myös saunoa ja laittaa astioita astianpesukoneeseen, enkä tiskaa. Syön muiden ostamia ruokia ja elelen herroiksi. Kuuntelen London Mc:tä ja muita "huippuhittejä" :D Meen myös baariin! On sitä hommaa ensi viikollekin mut ei kouluhommia. Mutta huomenna vielä one more time...:0

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.