IRC-Galleria

@£{$€gfdgdf@$££$!!!!!Keskiviikko 22.10.2008 23:49

No on se nyt perkele kun kaupoissa ei oo mitään mitä haen! Hmph! Mulla on pitkän aikaan ollut himo Vaasan Ruispalat-leipään, ja SITÄ EI OLE KAUPOISSA! Käytiin tossa maanantaina kunnolla kaupassa, ja yksi mitä halusin ostaa oli se ruisleipä. Sitä ei ollut! Oli vaan jotain muita jotka ei korvaa mitään! Tänään, kaksi päivää myöhemmin, kävin taas himoissani kaupassa etsimässä SITÄ tiettyä leipää kun olin syönyt pienen korvikepaketin minkä ostin maanantaina. SE OLI LOPPUNUT! Voiiiiiii
! Ja nämä siis oli eri kauppoja.

Sitten eilen kävin Makuunissa tavoitteenani lainata Sinkkuelämää-leffa, mitä en ole nähnyt vieläkään kun en ole ehtinyt. KAIKKI OLI LAINASSA! "Just lähti tossa viimeinen kappale." !!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tänään menin pidemmän mutkan kautta kotiin kun yritin käydä ostamassa kajaalin kaupasta. EI! NIITÄ KAJAALEJA EI OLLUT! En vieläkään saanut mustaa kajaalia, joka tympeästi loppui toissa aamuna.

Huomenna lasken kaiken toivoni Anttilaan ja K-Marketiin! Menen sinne, ja auta armias jos siellä ei ole mun kajaalia ja sitä Vaasan Ruispalat-leipää! Sit ei kannata olla mun lähellä. Jos oikein käy mäihä ja tavarat löytyy, luotan onneeni ja kävelen Makuuniin lainaaman sen elokuvan minkä olen halunnut nähdä, mitä noin puoli vuotta vaan. Sit istun sohvalle, syön sitä ruisleipää ja katson sen perkeleen leffan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.