IRC-Galleria

Merd

Merd

Muokkaa mielentilaasi

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2012 15:51

joo kävin tos tosiaan hiekkadyyneillä. söin sielä joku kaheksan näkkäriä niin joku tyyppi tuli sit kysymään, et "hei, mitä jätkä?". vastasin et nii et jysäsin sitä monolla leukaan. Äijä lähti juosten sitte kotiin ja haki kaheksan ulosottomiestä mukaansa. Kysyin et mitäs sottomiehiä nää on ja aloin mäiskiä niitä turpaan. Otin semmosen keltasen möykyn käteen, missä oli muutama semmonen suurempi kirves. Tungin sen mun naapurin päähän ja sanoin että "vetäkää tästä johtopäätös".

Juoksin ihan täysillä lähimpään forssaan vähän vuotamaan. Olin jo niin väsynyt että löysin yösijan joltain Heikki Korpiraudan kotoa. Oli vielä reppu täynnä näkkäriä ja sotkin ne heikin naamaan iahn täysillä.

Aamulla jatkoin matkaa etelään, noin kuudensadan virtsan matkan taitoin jaloilla. Jalat oli siitä taittelussa niin solmussa että matka loppui siihen Punkaharjun kunnanrajalle. Siinä poliisi vei mut putkaan ja käski kirjoittaa tänne, mitä loppujen lopuks oikee tapahtuikaan. Oma suu oli niin turvoksis ku olin kaatunut järveen matkalla ja lyönyt naaman Baikalin pohjaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.