IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.12.2005 18:26

Hmmmm. Olipas se taas mielenkiintoista.

Eilen aamulla pakkasin kassini ja nousin linja-autoon, jossa Jani odotti jo. Matkustimme yhdessä puoli päivää, jotta pääsisin Kalajoelle kahdeksi tunniksi kouluun. Noh, matka sujui oikein hyvin, kunnes Ylivieskassa nousimme linja-autoon joka lähti Kalajokea kohti. Tämä tampiokuski oli SEITSEMÄNTOISTA MINUUTTIA MYÖHÄSSÄ AIKATAULUSTA! Eli olin automaattisesti myöhässä tunnilta.

Noh, tästä takaiskusta lannistumattomana kävelimme hurjaa vauhtia siltaa pitkin ylitse jäätyvän Kalajoen. Sillan toisessa päässä, ehkä noin sadan metrin päässä koulustani, luokkatoverini Hinni tulee vastaan ja ilmoittaa, että koulua ei ole. Matematiikan tunnit on peruttu. NOUUUUU!!!

Pienen esittelyn jälkeen, olihan tämä Hinnin ja Janin ensimmäinen tapaaminen, suuntasimme iloisina asuntolaan. Siellä tapahtui pieni jolulahjojen vaihto (eli minä annoin ja muut ottivat). Kävimme Janin kanssa ensimmäisillä oikeilla treffeillä, pizzalla! Romanttista tunnelmaa häiritsi kovasti känninen äijä, joka halusi suureen ääneen huutaa kaikille ja ilmoittaa olemassaolostaan.

Ilta huipentui mukavasti kouluni joulujuhlaan, jossa minulle ja muille luovutettiin opintokortit. Omani näytti oikein loistavalta, muutama vitonenkin oli kapsahtanut todistukseen. Kivaa. :)

Ja tästä päivästä ei ole kerrottavaa, sillä olen nukkunut koko päivän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.