IRC-Galleria

www.aasiakas.netMaanantai 15.12.2008 21:41

Pakko oli kopioida yks merkintä sieltä, sen verran mahtavia kohtia oli siinä ja pystyn joihinkin samaistumaan :)

Grillillä sattuu ja tapahtuu joka ikisessä yövuorossa, mutta tässä näitä yleisimpiä v*tutuksen syitä:

1. On lauantaiyö ja jonoa on yli 6 metriä, asiakas huutaa että “paa ny prkl lehmä vauhtia siihen ruuan laittoon ku taksi venaa” (minä kun en pysty vaikuttamaan sen pihvin paistoaikaan vaikka herralla odottaisi helikopteri).
2. Olet yksin töissä, käymässä pikaisesti vessassa. Joku huutaa vihaisesti luukulla. Sitten hän vielä hermostuu kun kerrot olevasi vain ihminen ja ulostavasi myöskin. Toki asiaan saattoi vaikuttaa se että vihjasin asiakkaan olleen niin hätäinen, että kädet jäi nyt kyllä pesemättä.
3. On taas kiireinen viikonloppuyö ja jonoa on paljon. Sinulle huudellaan miten “kiva jotaki ois lykkiä sun maitorauhasten väliin” ja kuinka “ratakiree perä sulla on”. “Pääsisköhän koeajaa?”
4. Asiakas tilaa hampurilaisen munalla ja maitopurkin rahalla. Et tiedä itkeäkö vaiko nauraa, kun vitsi oli niin vanha ja huono, ja silti asiakkaan mielestä hauska.
5. “Käykö luonnonvisa?”. Joskus vielä vastaan että lätkäsepä tiskiin niin haen tuon puukon ja pätkäisen tarpeeksi monta senttiä kassaan.
6. Kinaa siitä maksaako tuote oikeasti sen verran kuin sen ilmoitan maksavan. Asiakashan sen tietää paremmin kuin työntekijä.
7. Alennustappelut. Asiakas huutaa ja vaatii VIP-luokan kohtelua GRILLILLÄ.
8. Keski-ikäiset, ns. “yläluokkaiset” naiset ovat ilmeisesti menettämässä lukutaitoaan, kun yllättyvät annoksensa tilattuaan ettei se ollutkaan gourmet-ruokaa vaan makkaraperunat. Niin, siinä kyllä lukee että GRILLI-KIOSKI.
9. Olet tekemässä jotain, syli on täynnä tavaraa ja puuskutat niiden painosta. Asiakas karjuu luukulta kuinka hidasta palvelua täältä saa ja kuinka minä olen laiska. Kun menen hänen luokseen, hän vasta siinä vaiheessa kohottaa katseensa ja tuumaa “hmm… mitäs tänään sitten syötäisiin?”. Tarvitaanko siihen päättämiseen myyjän läsnäoloa???
10. Juuri kun saat luukun lukkoon sulkemisajan jälkeen, joku koputtaa lujaa ikkunaan ja huutaa minkä kerkeää “ANNA NY V**** SITÄ RÖÖKIĔ. Koitat selvittää luukkua avaamatta että olet kiinni. Siellä se sama apina sitten odottaa oven takana valmiina rähisemään sinulle kun lähdet töistä.

Että näin, kivaa syksyä kanssakärsijöille!!

T:Jenna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.