IRC-Galleria

MerviH82

MerviH82

puutu mun asioihin sit ku omas on kunnos

lisää testejä..Keskiviikko 21.12.2005 03:54

Innostuin tekemään lisää testejä. Tässä tuloksia.

Oletko jouluihminen:
Olet keskiverto suomalainen joulun ystävä. Pidät joulusta, mutta et ota siitä liikaa stressiä. Jouluna asioita ei tarvitse tehdä ihan viimeisen päälle, ja juuri se tekee joulusta niin mukavan. Viihtyisiä hetkiä suklaan ja lahjakirjan parissa!

Millainen miesmakusi on:
Sinä haluat mieheksesi reilun taviksen. Sinulle sopivat miehet, jotka ovat luotettavia, rehtejä ja mukavia. Menestyksellä ei ole sinulle niin väliä. Haluat miehen, joka osaa käyttää iskuporakonetta ja jonka kanssa perheen perustaminenkin tuntuu turvalliselta. Et kaipaa kummempaa jännitystä tai ihmeellisiä asioita, kunhan rakkautta ja luottamusta riittää.

Millainen asuja olet:
Olet perusasuja: pidät ihan tavallisista jutuista. Todennäköisesti asut pikkukaupungissa rivitalossa tai suuren kaupungin lähiössä kerrostalossa. Olet asumiseesi ihan tyytyväinen, jos asumiskustannukset eivät ole liian korkeat ja työmatkat liian pitkät. Naapureistasi toivot vaan, että he eivät kummemmin häiritse elämääsi. Olet asuja perustyyppi, joka on helppo pitää tyytyväisenä.

Hallitseeko kiire sinua:
Vau, taidat olla aika rento tyyppi. Saat asioita aikaan ja kiireen pidettyä poissa, koska hallitset työsi ja kiireesi. Osaat keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja osaat myös sanoa ei. Kanssasi on miellyttävää työskennellä, koska levität ympärillesikin rauhoittavaa ilmapiiriä, mutta hoidat silti hommat kunnolla.

Oletko itsepäinen:
Hienoa! Olet sopivassa suhteessa joustava ja itsepäinen. Osaat ottaa huomioon muidenkin näkökulmat, mutta olet päättäväinen ja pitkäjänteinen silloin kun tarvitaan. Sinulla on tasapainoinen suhde kumppaniisi ja ystäviisi, et anna pompotella itseäsi, mutta et myöskään terrorisoi muita. Joskus saatat kyllä käyttäytyä hieman uppiniskaisestikin, mutta eikös meistä kaikki. Olet oikeilla jäljillä. Pidä linjasi!

Oletko narsisti:
Sinulla on hyvä terve itsetunto: luotat itseesi, mutta etä elättele itsestäsi suuria luuloja. Meissä kaikissa on ripaus narsistia, ja sinussa sitä on aivan sopivasti.

Konrolloitko kumppaniasi:
Et ole lainkaan kontrolloiva, päin vastoin. Annat toiselle tilaa ja otat sitä itse. Pidät omaa vapauttasi tärkeänä, etkä koe itseäsi uhatuksi, jos toinenkin toteuttaa itseään ja elää myös omaa elämäänsä. Ongelmasi suhteissasi saattaa pikemminkin olla se, ettet ole aina välttämättä kovin läsnäoleva, tai pidät joskus tarpeettomankin tiukasti kiinni itsenäisyydestäsi.

Oletko boheemi, porvari vai boheemi porvari:
Olet elämäntyyliltäsi boheemi hippi. Ekologisuus on sinulle tärkeää, ja haluat elää niin, ettei sinun tarvitse kärsiä huonosta omasta tunnosta. Säännöt ja käskyt ovat sinulle kauhistus, ja kaupunkien oravanpyörät saavat sinut ahdistumaan nopeasti. Tärkeintä sinulle on tunnelma ja rauha, se, että kaikilla on hyvä olla.

Onko sinulla tunneälyä:
Sinulla on erinomainen tunneäly. Tunnet itsesi ja tulet toimeen niin hyvien kuin huonojen puoliesi kanssa. Pystyt hallitsemaan tunteesi, ja sinulla on tervettä itsekuria. Olet empaattinen, ymmärrät muiden tunteita ja otat heidät huomioon. olisit hyvä johtaja, ja luultavasti oletkin menestynyt hyvin työelämässä.

Oletko syntinen:
Olet suhteellisen ”normaali syntinen”. Sinulla on joitakin paheita, mutta pyrkimyksenäsi on koko ajan parantaa tapojasi. Saatat joskus syyllistyä laiskotteluun tai syöpöttelyyn, mutta pitäydyt yleensä kohtuudessa. Sinulla on terve suhtautuminen elämään ja asioihin, etkä jaksa pingottaa aina kaikessa. Pienellä petraamisella saattaisit päästä irti synneistäsi.

Onko sinussa johtaja-ainesta:
Olet synnynnäinen johtaja! Viisautesi sosiaalisissa tilanteissa ja organisoinnissa saa ihmiset kunnioittamaan sinua suuresti. Osaat olla tarvittaessa tiukka, sinulla on visioita ja pystyt kommunikoimaan ne muille. Olet rehti ja reilu, aina työntekijöiden puolella. Pomon tehtävistä voit seuraavaksi siirtyä kohti oraakkelin asemaa!

Osaatko näyttää tunteitasi:
Tunne-elämäsi on hyvässä tasapainossa. Olet eläväinen ja tunteellinen ihminen. Et pelkää omia tunteitasi, vaan näytät ja ilmaiset niitä rohkeasti. Et myöskään torju kielteisiä tunteita, mikä on vahvan ja rehellisen luonteen merkki. Tarvittaessa osaat hillitä itsesi, olet empaattinen ja otat muita ihmisiä huomioon. Olet kaikin puolin aivan huipputyyppi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.