IRC-Galleria

MiPac

MiPac

Hahahahahahahaha How The Fuck Is Cyber Bullying Real Hahahaha Nigga Just Walk Away From The Screen Like Nigga Close Your Eyes Haha

Fanituksen uhri?Sunnuntai 12.02.2012 06:29

Tuntuu kuin olisin tänään fanittanut jotain, ehkä se johtui siitä että se meno oli oikeasti hyvää, tai sitten se johtuu siitä että muut ihmiset pitivät sitä niin hyvänä että se tuntui hyvältä. Ehkä kaikka kuulostaa paikanpäällä paremmalta.
Mutta siis, en ole koskaan uskaltanut fanittaa mitään, tämä johtuu siitä että pelkään pilkan kohteeksi joutumista, pelkään fanittaa sitä mitä muut ei arvosta koska en halua että arvostukseni kohdetta arvostellaan. On vaikeaa pitää siitä mitä muut haukkuvat, tämän illan fanitukseni kohteella oli taas paljon faneja. Helppo pitää siitä mistä muut pitävät, vaikkei se olisi sitä omasta mielestä parasta, siitä silti pitää enemmän kuin siitä omasta lempparista. Jostain tälläinen massafanitus vain tulee, ehkä sitä fanittaa myös faneja?
Anyway... pointti on siinä että olin siis tänään Pendulumin keikalla, en olettanut siltä paljoa koska radiohitit. Yleisö ja DJ+MC oli niin paljon mukana että se ylitti moninkertaisesti odotukseni. Muutkin artisti olivat yllättävän jees, pitäisi varmaan useammin käydä keikoilla? En nimittäin vapaaehtoisesti kovin monesti ole keikoilla käynyt.



Elikkä siis, monet artistit ovat hyviä mielestäni. Jopa ne mitä en lähellekkään parhaina pitäisi kuulostaa livenä helvetin hyvältä. Luultavimmin kuolisin jos tuollainen mielestäni "ihan jees artisti" kuulostaa noin jees, ja vielä pelkkänä DJ settinä.

Koko käsite musiikin tekeminen avautui jotenkin uudestaan minulle tänään, artsiteilla taitaa oikeasti olla hauskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.