IRC-Galleria

MiPac

MiPac

Hahahahahahahaha How The Fuck Is Cyber Bullying Real Hahahaha Nigga Just Walk Away From The Screen Like Nigga Close Your Eyes Haha
Satuin voittamaan eräässä Facebookin kilpailussa huikean palkinnon, jonka sain ihan oikeasti itselleni (kuva liittyy, niille jotka eivät tiedä niin kyseessä on hyvin hinnoiteltu näytönohjain)

Aikaisemmin en oikein uskonut näihin kisoihin ja varsinkin ne, joissa piti tykätä ja jakaa ärsyttivät oikein urakalla. Satuin kuitenkin osallistumaan erääseen ASUS ROG Nordic sivuston järjestämään skabaan, siinä piti kommentoida mitkä joukkueet voittavat jonkin en enää muista minkä pelin ammattitason kilpailun. Noh vastasinpa kolme kertaa saman joukkueen, tietämättä mitä ne edes ovat (ilmeisesti pelaavat DoTA)
Arparumpu suosi minut voittajaksi kaikista tuhansista vastaajoista, tosin en tiedä kuinka moni oli oikein vastannut...
Hieman kyllä mietitytti miksi ihmiset edes yrittävät kun suurimman osan ajasta tuntuu ettei kukaan mitään voita. Nyt tiedän että joku on edes joskus jotain voittanut!
Arpaonnea kaikille voitonmielisille siis!

Kilpailut Internetissä!Keskiviikko 11.12.2013 21:07, 53 vastaajaa

Kysely liittyy esim Facebookin tykkää&jaa syöpään ja muihin Internetin mahtaviin kisoihin joissa on isoja tai pieniä palkintoja.
Osallistutko kilpailuihin Internetissä?
Mikä saa sinut osallistumaan
Voittaako joku oikeasti näissä?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.