IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.01.2009 01:05

pitäis saada ittestään vielä puserrettua viimeset mehut et jaksaa tän 1,5 viikkoa loppuun. harjottelu loppuu siis viikon päästä lauantaina. vihdoinkin? en tiedä. pelottaa ajatus siitä etten enää mee sinne. nää viime kuukaudet on ollu niin hauskoja.

eka ajatus ku menin sunttuun oli et "mihin vittuun mut on tungettu, mä vihaan tätä paikkaa". kukaan ei puhunu mulle mitään, kaikki vaan ignooras(ihan hyvin ignoren voi suomentaa noin) ihan täysin. ekat viikot meni niin että laskin minuutteja työvuoron loppumiseen. en puhunu koskaan mitään, koska kukaan muukaan ei puhunu. sitten veera palas lomilta ja alko menee vähän paremmin. tutustuin ihmisiin, tai no tutustuin yhteen ihmiseen joka sitten tutustutti mut muihin. kaikki näytti valosammalta ja aattelin et ei helvetti, tästä harjottelustahan voi oikeesti olla jotain hyötyä.
sitten veeran harjottelu alko lähenee loppuaan. tuli taas semmonen et ei vittu, nyt jään tänne yksin ja tulee taas ihan paskaa. niin ei käyny, veera lähti ja meil alko olee vielä hauskempaa. monet kerrat käytiin juhlimassa ja oikeesti viettämässä aikaa muuallakin kuin keittiössä. tai muutamien ihmisten kanssa, ei kaikkien. sitten aloin saada oikeasti hyvää palautetta mun työnjäljestä, se nostatti taas mieltä. sitten mut kutsuttiin henksubileisiin. olin vähän et häh, mähän oon harkkari vaan, mitä helvettiä? kuulin että ne ei oo koskaan pyytäny ketään harkkaria mihinkään niiden juttuihin mukaan. olin otettu :D henksubileet meni hyvin ja sen jälkeen on naurettu monet kerrat sille illalle. kävin krogissa tekemässä vuoroja joulun välipäivinä ja sieltäkin tuli hyvää palautetta. aloin uskoo itteeni tosi paljon. sitten laskin tunnit ja tajusin et tässä on enää muutama viikko aikaa, niin into taas lopahti. jaksanko enää vetää täysillä loppuun asti? näytöthän on jo menny, ja ne meni hyvin. tuli nelonen ja vitonen. toisaalta mun kokonaisarvosanaa ei tietenkään ole vielä annettu, joten ne tarkkailee mun työnlaatua ja työintoa vielä tän 1,5 viikkoa aika tarkkaan. täytyy yrittää jaksaa. jotkut tuolla on puhunu et pitäis hakea sinne kesätöihin. sehän ei musta riipu vaan ihan esimiehistä. tottakai jos joku multa kysyy haluunko mennä sinne kesätöihin, en kieltäydy. tosin ne ei kysy, vaan pitää ite näyttää oma kiinnostuksensa. täytyy ehkä alkaa puhumaan huomenna et mites kesätyöt. en usko että tonne yläkertaan pääsen, mutta krogiin tai havikseen voisinkin päästä. no sen näkee.. vielä 1,5 viikkoa. mitä mä sitten teen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.