IRC-Galleria

Neito hädässä...Tiistai 19.05.2009 22:20

Joskus sanotaan että naiset ovat jotenkin etuoikeutettuja pulmatilanteissa. Eli toisin sanottuna naiset käyttävät neito hädässä-taktiikkaa.. Tämän toimivuudesta ei välttämättä ole tieteellistä taetta mutta kuitenkin se tuntuu toimivan käytännössä vaikka jotkut muuta sanoisivatkin.

Toisin sanoen tuntuu että olen todellinen luonnon lahjakkuus tämän taktiikan kanssa :D Tänään nimittäin luonani kävi harvinainen vieras nimittäin TV-lupatarkastaja ja kuinka ollakkaan minulla on televisiovastaanotin sekä minulla ei ole luvat kunnossa. Ensinnäkin olin aivan äimenä kun keski-ikäinen mieshenkilö oli oven takanani ja ilmoitti että tulee tarkastamaan tv-lupani. Kaiken lisäksi olin yöpaitapäällä. Tapani mukaan en pystynyt valehtelemaan lupa-asiastani mutta muutin totuutta sen verran että sanoin että Tv ei ole minun eikä sillä voi katsoa ohjelmia. No tämä tarkastaja urheasti kysyi että saanko vilkaista sitä boksia. Ja tietenkin annoin koska oikeasti boksi ei toimi tai se ei saa yhteyttä. Tietenkin tuloksia ei tullut, joten herra lupatarkastaja kysyi että olenko lähiaikoina hankkimassa Tv:tä. Sanoin etten ainakaan tähän asuntoon, joten lupatarkastaja sanoi että asia on selvä ja hyvät päivän jatkot. Toisin sanoen puhuin itseni ulos tv-lupamaksusta.

Seuraavaksi voisin kokeilla neito hädässä-taktiikkaa liikenteessä. Suunitelma: Pysäköin auton (Volvon) tien viereen ja pistän hätä vilkut päälle, hyppään autosta ja näytän avuttomalta. Katsotaan kuinka moni autoilija pysähtyy tarjoamaan apua. Tietenkin tähän toteutkseen kuuluu hame ja korkokengät. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.