IRC-Galleria

Ei voi auttaaMaanantai 27.08.2007 21:04

Jep, ei voi Sampo tässä vaiheessa enää auttaa. Muistetaan heitä tulevassa julkaisussa yhdellä inhottavalla erikoiskortilla. Markkinoinnin 3/11 -sääntö oli melko nokkela oivallus joltain. Sen mukaanhan kolme ihmistä kuulee, mikäli jokin palvelu on tyydyttänyt asiakasta, ja 11 mikäli se on tuottanut pettymyksen. Yleensä epäkohtiin kiinnitetäänkin enemmän huomiota, sillähän se maailma korjaantuu.

Pääsin jäähtymään tuosta Sampojupakasta noin viikoksi, kun sain uutta vettä myllyyn. Turhauduin erääseen turhamaiseen täiteilijään. Hän vaikuttaa yhdeltä juurikin niistä ihmisistä, joille etiketti on työkalu menestykseen, eikä hienovarainen osa tapakulttuuria. Me muut ollaan kulttuuribarbaareja, eikä ymmärretä täidettä.

Etiketti on lahjattomien mahdollisuus päteä edes jollain.

Kulttuuriharrastukset ja yleissivistys tuntuu pakkopullalta, kun joillekin ihmisille se on vain mitaleita rinnassa, jotka oikeuttavat nenänvartta pitkin katsomisen ja houkaksi kutsumisen. Tuntuis siltä, että toiset luo sen taiteen, ja toiset käyttää sitä edellämainitulla tavalla sosiaalisesti hyväkseen. Rumaa. Rumia ihmisiä olette. Hyi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.