IRC-Galleria

Lappeenrantalaista vieraanvaraisuutta.Tiistai 15.01.2008 03:32

Tulipa käytyä tuossa kaverin ja sen miehen uutta kämppää katsastamassa Lappeenrannassa lauantaina. Samalla reissulla pistäydyttiin sitten katsomassa Lappeenrannan yöelämää.

Parin Billy The Kidissä nautitun tuopposen jälkeen siirrytiin Divaan. Jossain vaiheessa iltaa sitten satuin istumaan suomirokkipuolella pöydän ääressä. Pöydällä oli oman lonkerotuoppini lisäksi 2 muuta lonkeroa, tosin toisella puolen pöytää. Siinä istuessani siihen porhalsi diskopuolelta joku hyypiö, joka nappasi toisen lonkerotuopin ja täytti sillä oman vajaan lonkeronsa. Tuossa vaiheessa ajattelin että tuoppi miekkosen itsensä ja en kiinnittänyt asiaan kummempaa huomiota. Täytettyään tuoppinsa mies haihtui takaisin diskopuolen uumeniin.

Noin parin minuutin kuluttua pöydän ääreen saapui suomirokin tanssilattialta nuori naishenkilö, joka katseella haki omaa tuoppiaan pöydältä ja nappasi sitten mukaansa jäljelle jääneen "vapaan " lonkeron. Tässä vaiheessa ounastelin jo että äskeinen mies täytteli omaa tuoppiaan jonkun muun paukusta, eikä omastaan. Nooh..

Meni taas hetki ja toinen nuori nainen saapuu pöydän ääreen, haravoiden silmillään nyt jo toisiin maisemiin kadonnutta tuoppiaan. Tämän jälkeen katse siirtyy minun tuoppiini, jota kaikessa rauhassa siemailen pöydän äärellä. Tyttö huutaa minulle jotain pöydän yli, mutta osoitan kädellä korvaani ja yritän viittoa että en kuule melun yli hittoakaan mitä hän sanoo(vaikka minulla onkin aavistus asiasta). Tämän jälkeen tyttö huutaa vielä jotain ja näyttää vihaisesti keskisormeaan ja poistuu.

Menee noin 15 sekuntia ja pöydän ääreen saapuu uhkaavan oloinen, mustaan huppariin pukeutunut siilitukkainen jannu. Mies katsoo minua vihaisesti, huutaa jotain(johon viiton taas etten kuule mitään ellei kys. henkilö saavu lähemmäksi), näyttää nyrkkiään, osoittaa sormellaan minua ja sen jälkeen sieppaa lonkeroni pöydältä itselleen. Tuossa vaiheessa ei ole enää mitään epäselvää, miksi mies niin teki, mutta rauhaa ja terveyttä(omaani) rakastavana henkilönä en nosta asiasta mekkalaa ja annan asian olla.

Tässä vaiheessa kaverini on jo tulossa välienselvittelyyn mukaan, nähdessään tilanteen tanssilattialta käsin ja estääkseen mahdollisen tulevan tappelun(johon olen syytön osapuoli). Käännyn katsomaan kaveriani ja samalla hetkellä tuoppini vilahtaa aivan ohimon vierestä kaverini ja minun väliin lattialle hajoten, samalla roiskuttaen suurimman osan lonkeroista minun ja ystäväni päälle. Menee noin 2 sekuntia ja paikalle saapuu portieeri, joka kysyy ystävältäni tuopin heittäjän alkuperää. Ystäväni osoittaa mustahupparista miestä, samaa joka juuri syyhki tuoppini hetki sitten. Portieeri ei tuhlaa aikaa, vaan nappaa miehestä tukevan halausotteen selkäpuolelta ja kantaa miehen kovakouraisesti pihalle. Miehen oletettua naisystävää ei näy missään ja tilanteen ollessa edelleen hieman kireä, päätämme poistua hetkeksi paikalta tupakointiloihin.


Toisin sanoen vituttaa ihan armottomasti kaikki saatanan urpot, jotka tulee joko ilman syytä haastaamaan riitaa, tai sitten ilman sen kummempia kysymyksiä viskelemään tuoppeja toisten päälle. En tiedä mikä kaitselmus minuakin oikein vahtii, sillä tilanteessa oli saattanut käydä aika pahasti jos en olisi viime hetkellä kääntänyt katsetta ja tuoppi olisi lentänyt suoraan päin kasvoja.

Kysyin vielä välikohtauksen jälkeen baarimikolta(joka tuli tuopin heiton jälkeen myös paikalle) että olisikohan mahdollsta saada ilmainen tuoppi korvauksena läpimärästä ystävästäni, omista kastuneista vaatteista ja menetetystä tuopista. Vastaus oli lyhyydessään tyly: "en minä sitä tuoppia heittänyt". Tottahan sekin tietysti on, mutta miehellä on silti ehkä vähän opittavaa siitä, mitä tulee asiakaspalvelun saloihin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.