IRC-Galleria

TienristeysTiistai 13.12.2005 01:52

np: CMX - Kain

Tässä sitä ollaan. Siis muuallakin kuin koneen ääressä. Tässä ollaan siinä kliseisessä, elämän tienristeyksessä. Moni asia vaikuttanut tilanteisiin jotka on kehkeytyneen viikkojen kuluessa ja taas hiipuneet pois. Äh, perkele kun ei osaa kirjoittaa enää normaalisti, aina menee runoiluksi.

Siis, oli jonkinäköistä toimintaa Sannan kanssa ja aloin jo itsekin pitkän epäilyn jälkeen sulaa ajatukselle että jotain siitä tulee. Mutta arvaahan sen mitä tapahtuu, kun antaa jään sulaa liian aikaisin, huomaa seisovansa pakkasessa märät vaatteet päällä. Nyttemin on tuosta päästy jo yli, mutta oli aika vitun katkeraa katsoa, miten silmien edessä joku toinen suutelee Sannaa. Noh, eipä parane katkeroitua ja juurtua paikoileen, tästä ei pääse kuin eteenpäin.

Työkkärin ikuisuuden kestävä kurssikin häämöttää lopun ajan porteilla. Vajaat kaksi viikkoa enää ja sen on Long Kiss Goodbye ja takaisin lähtöruutuun, työnhakuun. Pitää varmaan tosissaan etsiä nyt se kämppä Savonlinnasta tai jostain ja ettiä se helvetin työpaikka, vaikka ei kiinnosta juuri lainkaan tehdä töitä. Mutta minkäs teet kun rahaa ei muuten tipu.

Yksi mielenkiintoinen tienristeys on varsinaisen tupakoinnin aloittaminen ja viinanjuonnin vähentyminen. Onhan tässä säädetty tuon röökin kanssa jo 5 vuotta, mutta koskaan se ei ole kovin säännölliseksi muuttunut. Ja tässähän oli 1,5 vuoden ajan tilanne, jolloin en röökiä polttanut käytänössä ollenkaan, ainoastaan pikkusikareita. Nyt näyttää siltä että rööki on taas listalla.

Viinanjuonti on jostain syystä kääntynyt huimaan laskuun. Synttäreiden kunniaksi muutamaa drinkkiä lukuunottamatta on oltu 7 viikkoa kuivin suin ja melkein joka viikko omalla autolla liikenteessä. Toki Sannalla on ollut ratkaiseva merkitys tässä asiassa, mutta on asiansa myös omakohtainen puolensa. Jotenkin on vihdoinkin ruvennut huomaamaan, että omistan aivan saatanan huonon viinapään. Kyllä tietysti pystyy juomaan sitä viinaa, mutta paha olo tulee lähes poikkeuksetta, ellei sitten juo pelkkää kaljaa koko illan. Ja nyt kun on ollut tilaisuuksia milloin ryypätä, ei ole vaan maistunut. Syytä en tiedä. Hauskaa sinällään, koska juoda tekisi kuitenkin mieli, varsinkin kun uusi vuosi lähestyy. Noh, ehkä tämä vielä kääntyy tästä..

Kummia juttuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.