IRC-Galleria

Väsynyttä paskaa kaikille.Perjantai 03.11.2006 06:11

Joo. Se ois sitten marraskuu. Synttärit. Halloween-bileet. Viimeksimainitut ensin. Töitäkin olis hyvä saada, kolmeen paikkaan ois paperit vetämässä. Paskan marjat niihinkin pääsemisen kanssa.

Tää unirytmi(alkaa vituttamaan jo muuten koko sana) rupeaa olemaan todella vituillaan. Ennen se oli sitä että nukuttiin 1-2:een ja nukkumaan viideltä tai kuudelta. Nyt se on milloin mitenkin ja herääminen yleensä puoleltäpäivin tai ennen. Varsinkin tuo uusi työkkärijuttu jossa joutuu käymään, verottaa sekaisin ollutta rytmiä entisestään. Siitähän se varmaan sitten johtuu, kun peiliin katsoessa melkein säikähtää että mikä turjake sieltä haudan takaa nyt on tullut vainoamaan.

Perkele että tämä keskiluokkainen köyhyys pistää pienen ihmisen maksan koville ja vitutuksen pintaan heti kun silmänsä räväyttää auki. Keskiluokkaisella tarkoitan sitä, että katto löytyy pään päältä ja rahaa riittä satunnaiseen herkutteluun, viinaan ja röökiin, mutta sitten kuitenkin koko ajan on persaukinen, ei olis varaa lähteä baariin tai ostaa levyjä tai helvetti vieköön mitään muutakaan kivaa.

Saatana että pitikin käydä toukokuussa kaverin luona. Arvasihan sitä että se kun pelaa WoWia, niin enkös minäkin sitten viimeinkin retkahda siihen. Hitto, mihin kuukaudet on hävinneet? Tuntuu että vasta aloitin ja kuitenkin sitä on tullut pelattua.....5 kuukautta. Ei perkele. Ajalle ja rahalle vastinetta ihan urakalla. Lasketaanpas, hmm.. No joo, on tullu istuttua sisällä, peruskunto rapistunu, roskaruoka maistuu lähes päivttäin, tupakkaa kuluu ja sitä olis silmälasienkin tarpeessa piakkoin. Kiitti vitusti Blizzard ja kaveri, hei!

Ja vitut. Mitäpä minä tässä muita syyttelemään, sen kun vilkaisee sitä roudan raiskaamasta haudasta noussutta ruumista peilistä, niin syyllinen löytyy. Että pitääkin ihmisen olla heikko.

Jaa, mutta kappas! Sehän on helvetti vieköön perjantai! Tänään pitää muistaa pyörähtää kaupassa, kuulemma lauantaina joku pyhäinpäivä ja kaupat kiinni, joten täytyy varata riittävästi einestä lauantain Halloween-bileisiin ja yleensä ottaen kaikkeen muuhunkin. Dagen efteriä varten voisi ostaa pari pulloa Fanta Freetä. Ilmeisesti tänään ei passaa mihinkään lähteä, ei sillä että rahaa olisikaan. Vaan annas olla, kun ilta hipsii nurkkiin kuseksimaan, löydän itseni baaritiskiltä kaljaa tilaamassa. Sellaista se elämä on.

Ja jo nyt on kumma, jos tuo valkoinen paska ei lopu kusemasta tuolta taivaalta ja tuo saatanan tuuli lopu! Meinaan alkaa palamaan päreet, kun kaupalle lähtiessä joutuu kolailemaan lunta ja putsaamaan autoa 20 minuuttia ja sen jälkeen jännittää jännäkakka lahkeessa että vedetäänköhän jo tänään se auto sinne ojan puolelle?

Hah hah, helsingin kaveri vielä puhelimessa mietti epäillen että näinköhän tämä lumi tulee kestämään, samalla kun karisteli tupakan tuhkiaan sätkäpaperin paksuiseen lumikinokseen. Täälläpäin sitä ikkunasta katsoessa näkee hädin tuskin mitään. Ei varmaan johdu siitä metrin pituisesta lumivallista ikkunan edessä. Jos sieltä jotain näkyy, niin se on talitintti aamupaskalla siinä kikkelinpaksuisessa suikaleella, josta vielä näkyy ulos.

Että ei mulla muuta!

P.S pitää yrittää vähentää tuota kiroilemista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.