IRC-Galleria

On se jännä homma tuo kirjottaminen..Keskiviikko 21.03.2007 22:10

Kappas vaan, eipä oo tullu kirjotettua tänne taas ihan hetkeen. Noh, mitäs tässä nyt ois tapahtunu sellasta merkittävää? Työharjottelu K-Parilassa alko 3 viikkoa sitte, nopeampi veitikka laskee siitä siis että on 3. viikko töitä menossa. Ihan jees paikka se on olla töissä, pomotki on mukavia ja rentoja, tänäänki oli hommat niin penkin alla että pääsin 2,5 tunnin oleskelun jälkeen himaan.

Pari viikkoa ku tässä vielä työmyyränä tuhisee, ni sitte ois pääsiäinen ja muhkeat 5 päivää lomaa. Tiiä sitä mitä sillo tekis, Teemusta ei ota pirukaan nyt selvää että kannattaako sinne hjälssinkiin mennä, joten jos vierailis IIsalmessa Oton kanssa tai ilman. Tai sitten ei..

Pitkällisen tauon jälkeen on taas ruvennu syntymää runoteoksia, niistä viimeisimmät englanniksi. Paskaa jälkeähän se on kuten ennenkin, mutta minkäs sille mahtaa kun on runosuoni ehtynyt ja sormi keskellä persiitä. Syy tähä äkilliseen luovuuden puuskaan tulee varmaan juurikin tuosta työhommasta. Sitä ku saa elämälle muutaki virkaa ku netissä istumisen ja tietokoneella pelailun ni rupeaa tulemaan sitä tekstiäkin. Elävästä elämästä sitten jos ei muuten, perkele!

Pitkällisen tauon jälkeen sain myös lisättyä pari kuvaa tänne. Pitäisi nyt tosissaan alkaa kyselemään kavereilta niitä kuvia joissa itekki on esiintyny että sais vähän väriä tuoho kuvagalleriaan. Sitä on rymytty ties missä kinkereissä, mutta omaan kätöseen ei niitä kuvia oo saatu. Pitäis varmaan hommata joku viiden euron digikamera että vois ottaa sen messiin reissuille. Ja sitte pitäis vielä reissataki..

Hitto, pitänee lähteä tupakille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.