IRC-Galleria

Swinging the dead..Perjantai 23.03.2007 22:10

Puuh. Se ois sitten vihdoinki perjantai. Tuli päästyä jo 2:lta töistä kun ei ollu mitää kunnon hommia enää silloin, joten mitäs sitä turhaa 2 tuntia tupakalla ja kahvillakaan töissä istumaan. Ei mitään!

Tänää tuli kutsu Mikin mökille tuplasynttäribileisiin. En ole vieläkään päättänyt että meniskö tuota vai ei. Tässä on yrittäny pari tuntia Ottoa ottaa kiinni, mutta eihän se saatanan kutale vastaa puhelimeen. Pitää kohta lähteä tupakille ja soittaa uudestaan taas.

Toinen makoisa 0,5l sandels alkaa olla puolessa välissä. Tervetullut pöhnis tekee nyt hyvää, varsinkin kun veljen kersat on meuhkaamassa täällä ja ainoa asia mitä voi (lähes) rauhassa tehdä, on istua koneella. Tuli pelattua tunti- puoltoista pinball dreamsia ja hakattua Nightmareen ja Steel 'n' Wheelsiin uudet enkat. Välillä vitutti kyllä niin paljon että mittailin jo ikkunaa, josko tietokoneen mahtuisi heittämään siitä pihalle, mutta sinnikkyys ja järkyttävä säkä palkitaan.

Satulla ois tänään vielä iltavuoro ja Saippokin tulee vasta huomenna, joten jos Otosta ei kuulu ni hiljaselta näyttää tääki ilta. Vituttaa. Nyt ku on enää viikonloput jos nekään vapaata, alkaa nauttia tästä baarissa istumisesta ja ryyppäämisestä ihan eri lailla. Ei sillä että tässä hirveästi ois rahaakaan moiseen hommaan, mutta ainahan sieltä taskunpohjalta parikymppiä tuoppiin riittää. Siitä tulikin mieleen että jos sinne synttäreille menee, niin ei tässä pahemmin lahjaakaan ole.. voi sviddu! No paskat, niille äijille mitään lahjoja tarvia edes.. äijillä on rahaa ku rakennusmestareilla, tuskin siinä yhen köyhän työttömän lahjat paljon pesäeroa enää tee.

Eilen sain kirjoitettua taas uuden runon. Hitto, tämähän lähtee kohta kulkemaan taas! Ajattelin kyllä itse runosta saatuani valmiiksi, että "vittu mitä paskaa" mutta näemmä se on purrut yleisöön, kun pari ihmistä arvosteli sen samantien ja toinen heitti suosikkeihin... Kohta muuten pitäisi tulla ilmoitus siitä runokisastakin, mutta paskan marjat minä sitä tule voittamaan.. Ei silti, toiveita pitää olla, varsinkin kun pääpalkinto on vähintään 5200 euroa. Sillä rahalla voiskin lähteä sitte vähän reissaamaan vaikka etelä-eurooppaan tai jonnekin hevon kuusen täältä loskan ja paskan sade/lumisade/sade -kelien keskeltä..

Jep. Taidan lähteä taas röökille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.