IRC-Galleria

Downfall..Sunnuntai 08.04.2007 01:02

Jaahas, lauantai-ilta sitten. Toinen ryyppyilta käynnistyi pari tuntia sitten ja kaljan parissa jatketaan edelleen. Lähtö parikkalaan tuossa tunnin päästä ja melko epätodellinen olo kun kyyti on jo löytynyt. Normaalisti kyytiä metsästetään tuntitolkulla tuloksetta ja vasta viimeisellä minuutilla löytyy kyyti. No, ei sillä että pistäisin pahaksi. Ainut asia mikä tässä jutussa kalvaa, on kun Otto nyt sitten saattaisi tulla kyytiin ja se tietäisi yhtä ylimääräistä kyytiläistä ja Satu oli vähän sillä tolalla että ei ylimääräisiä.. Vituttaa olla välikätenä näissä hommissa.

Eilen käväistiin kaakonrannan kautta Imatralla Onnelassa. Aika leimi meininki vaikka porukkaa oli riittämiin ja saatiin jonottaa sisäänkin viitisentoista minuuttia. Toisaalta baareihin jonottaminen on jo itsessään legendaarista meininkiä, koska aina tulee juteltua muitten jonottajien kanssa ja läppä lentää.

Yritin tuossa uutta runoakin pakertaa, mutta parin kohtalaisen onnistuneen säkeistön jälkeen homma jotenkin tyssäsi asian toisteluun, joten poistin koko paskan. Parempi yrittää myöhemmin uudelleen. Jotenkin kuitenkin on sellainen keskeneräinen fiilis että pitää saada joku tekele aikaiseksi. Ulottumattomia Unelmia(uusin runo) veti kyllä sellaisen pohjatuloksen, että sitä on paha lähteä ylittämään. Saakelin rakkausrunotkin kun rajoittaa 250 runoon, joten joutuu poistamaan jotain saadakseen uutta tilalle. Pitää varmaan harkita membershippiä, jonka mukana tulisi sitten se 1000 runon mahdollisuus. Pitäisi myös yrittää joskus tallentaa koneelle ja paperille nuo kaikki runot, sillä suurin osa on olemassa ainoastaan tuolla ja sekös vituttaa jos ne katoaa.

Vaan eikai siinä, pakko jatkaa kaljan juomista ja puolen tunnin kuluttua sitten suunnata kohti baari-illan ihanuutta. Tällä kertaa en lähde röökille, kun juuri siellä kävin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.