IRC-Galleria

Slayed...Sunnuntai 05.08.2007 13:48

Örps.

Kylläpäs on pirtsakka olo kun ei ole vaivannut päätään turhalla nukkumisella. Yritin kyllä, tuossa 4:n aikaan kävin nukkumati, vain herätäkseni uudestaan joskus 05-5-30 välillä.. hiki oli kuin sialla ja kärpänen pörräsi vittumaisesti korvan juuressa. Mitäpä siinä enää nukkumaan, ei muuta kuin ylös sängystä ja kaffenkeittoon. Kuin tilauksesta Teemu soitti vielä kuuden maita ja sen kanssa joristessa menikin puolisen tuntia..

Nyt alkaa olla keskivakava kooma, tuntuu että ajanlasku hidastuu ja järki sumenee kuin matrixissa ikään. Edelleenkään en ole saanut aikaiseksi tuota levyn polttoprojektia.. varmaankin perjantaista asti aukonut ja sulkenut Neroa kun ei jaksa vaivautua..

Olipa siitä harvinainen lauantai-ilta että en käynyt missään. Sitä ei olekaan tapahtunut ihan hetkeen, varmaan tässä kesällä joka viikonloppu jossain luuhaamassa. Ihan tervetulluttahan tuo kotona olokin oli, mutta aivan kuin mittatilauksesta loppui wowin prepaid -aika, juuri kun olisi ollut kotona sitä pelailemassa...hooh.. Nooh, Kari saa ostella sitä lisää tänään tai huomenna.

On kyllä ollut taas mielenkiintoinen viikko. Lentopalloa on tullut pari kertaa läiskittyä, viimeksi perjantaina 3 tunnin setti. Kuntourheilua parhaimillaan, pelin jälkeen pitää raahautua kynsi & ryömintä -taktiikalla autoon. Jannekin otti ja lähti takaisin Varkauteen, mutta uhkasihan tuo että tulee tulevalla viikolla takaisin. Olishan se ihan mukava, oisi ainakin joku kaveri päivystämässä, nyt kun Satukin viihtyy Imatran ja Lappeenrannan suunnilla.

Muutenkin on/oli mielekäs viikko kun otin yhteyksiä suomi24:n kautta. Parin päivän "näkemisen" perusteella juttu kulkee, mutta aika näyttää jääkö se siihen. Kummallinen paikka tuo suomi24..

Piti perskuta kirjoittaa Ilosaaren meiningeistä blogipäivitys myspaceenkin, mutta arvaahan sen että sekin jäi.. nyt siitä on aika vähän hyötyä kirjoittaa kun tuoreimmat vitsit ja häppeningit on haihtuneet tai jos nyt ei haihtuneet niin sumentuneet mielessä.

Ajattelin kokeilla vaihteeksi taas pientä kuntourheilua. Nyt kun on lentopallon kautta saanut hommaa käyntiin ja pieni hiki ei aiheuta paniikkia, voisi alkaa pientä lenkkeilyä tai vastaavaa harrastamaan. Kesä on tuonut taas oman "kortensa" tuohon elokumpuun, joten sitä pitäisi syssyksi vähän kavennella. Eilenkin tuli ostettua vaikka mitän krääsää kaupasta, mutta on kai jotain tapahtunut kun ei enää entiseen malliin häviä eines kuin jätemyllyyn. Tästä on hyvä jatkaa. Unelma olisi 2008 rokkiin -30kg painoisena, mutta se tuskin nykyisellä itsekurilla onnistuu. Jos edes 10kg saisi pois jouluun mennessä, olisin enemmän kuin tyytyväinen.

Pitäisi varmaan saada jotain hommaa taas, työkkärikin uhkailee taas pernaruttokirjeillä ja pommi-iskuilla jos ei ahteri ala nousemaan penkistä. Ei ole kyllä mitään valtakunnan tajua että mihin sitä sitten menisi töihin.. pitänee alkaa taas syynämään työkkärin sivuja. Ehlkä sitä jostain kaupasta löytyisi töitä..

Vieläkin varmaan jotain asiaa olisi, mutta ei jaksa enää kirjoittaa. Pitänee palata asiaan myöhemmin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.