IRC-Galleria

Vituttaa. Väsyttää. Ei mitään tekemistä. Tylsää.


Johonkinhan näitäkin juttuja on pakko purkaa. Viime päivinä on taas tapahtunut kaikenlaista, hyvää ja huonoa. Hyvistä tulee mieleen parit baarireissut ja yhdet tuparit. Huonoista ihmissuhteet. Miten voikin olla että ne on jaksaneet olla yhtä murheenkryyniä vuosisadasta toiseen ja edelleenkään ne ei ole sen helpompaa, ainakaan yksilötasolla..

Tilanne onkin aika korni, kun ihmissuhteiden vastapuolen kanssa ollaan ystäviä ja sitä rataa, mutta on kuitenkin tullut tunnustettua asioiden laita omalta puolelta ja silti tilanne ei ilmeisesti ole kehittymässä muuhun suuntaan. Ei se mitään, mutta jollain tapaa se vituttaa kun sitten näkee toista ja yrität vetää hommaa kaveripohjalla.. Ääh, en minä tiedä.

Töitä pitäisi saada että saa rahaa mutta ei huvittaisi juuri tehdä mitään. Ja sitten taas toisaalta päivät alkaa olla helvetin tylsiä, ei mitään tekemistä ja sitä tulee vaan poltettua tupakkia ja soiteltua kavereille. Nytkin puhelinlasku näyttää olevan ennätyssuuri, 67e ja vielä olisi 5 päivää seuraavaan laskuun... viisi pitkää päivää.

Tällä hetkellä en odota muuta kuin vappua, kaverin valmistujaisia+synttäreitä, juhannusta ja Ilosaarirokkia..

Vituttaa. Väsyttää. Ei mitään tekemistä. Tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.