IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 14:04

”Tuokkola ei saa mitään kiinni”

Lehterä ja Enlund ovat pudotuspeleissä olleet Tapparan todellinen tehokaksikko. Erityisen vahvasti kaksikko on esiintynyt molemmissa kotiotteluissa.

Avausottelussa Enlund teki Tapparan molemmat maalit. Kolmannessa kamppailussa Lehterä teki avausosuman ja tärkeän voittomaalin kolmannessa erässä.

– Paikkoja olisi ollut useampaankin. Enlund tarjosi kertaalleen tosi hyvän paikan, Lehterä kommentoi.

Jyväskyläläiset eivät olleet ottelun jälkeen kovinkaan tyytyväisiä. JYPin päävalmentaja Risto Dufva kommentoi ottelua sanomalla onnekkaamman voittaneen.

– Onnea tai ei, voitto kuin voitto, kuittasi Lehterä.

Kolmannessa ottelussa silmiinpistävää oli JYP-vahti Pekka Tuokkolan pelaaminen. Tamperelaislähtöinen maalivahti pomputteli pahasti pariin otteeseen.

– Joo, Tuokkola ei saa mitään kiinni, Lehterä vakuutti.

Tapparan kakkoskentässä on selvä työnjako. Lehterä ja Enlund hauskuuttavat yleisöä ja Teemu Nurmi tekee kaksikolle tilaa tehdä temppujaan.

– Me ollaan Enlundin kanssa taiteilijoita. Ei saataisi tuollaista tilaa ilman Nurmea. Se tekee likaisen työn, joka ei näy otsikoissa.

– Nautin isoista peleistä, kun on oikeasti panosta. Ja kun nauttii pelaamista, tulee onnistumisia.

Jokereista Tapparaan täksi kaudeksi siirtynyttä Lehterää on monessa yhteydessä verrattu Chicagoon siirtyneeseen Petri Kontiolaan. Päävalmentaja Rauli Urama toppuuttelee vertailuja, vaikka Lehterä on pudotuspeliotteillaan osoittanut olevansa vähintään samaa tasoa Kontiolan kanssa.

– Tässä on pelattu vasta kolme pudotuspeliä. Vertaillaan sitten, jos on keväällä kannu kädessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.