IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

PuolimatkaTorstai 09.08.2007 11:59

On aikainen aamu. Sisko lähti juuri lentokentälle, ja minä vielä jäin hotellihuoneeseemme, koska täällä on ilmainen wlannet. On niin outo olo, kun kuuden päivän ajan on kaiken aikansa jonkun toisn seurassa ja yhtäkkiä tämä häipyy. Karmaisee ajatellekin, miltä mahtaa tuntua, jos on 50 vuotta asunut rakastamansa ihmisen kanssa, ja sitten tämä kuolee.

Oli ihan sairaan kivat 5-6 päivää. Tuli juhlittua ja oltua joka päivä rannalla, mitä nyt tiistai vietettiin paikallisessa Aquaparkissa, Etnalandissa. Serena kalpenee maauimalaksi sen rinnalla. Oli disko auringon alla uima-altaassa kello 16-, eikä kukaan ollut kännissä. Taivas.

Tässä kohta kerään omaisuuteni ja muutan tien toiselle puolelle takaisin opiskelijahostelliin. Se on oikeasti kiva paikka, ilmainen ruoka 2x päivässä. Enkä yhtään laita pahakseni, että siellä asuu 30-40 muuta lääkisopiskelijaa. Se on varmaan 10 kerroksinen talo, että useampi sata tyyppiä majoittuu saman katon alla. Viikonloppuja on edessä enää 2 täällä, ja molemmille on suunniteltu retkiä lähikaupunkeihin ja Etnalle.

Piti tänään menneä töihin ensiapuun, mutta muut 2 tyttöä päätti lintsata, joten sitten minäkin. Ei ole järkeä mennä, kun lääkärit puhuu vain italiaa ja minä englantia. Muut tytöt pystyy tulkkaamaan. No, domani.

Olen muuten julkkis täällä =) 3 iltana täällä oltiin allasbileissä, joissa toimittajatypy haastatteli ja kuvasi meitä. Oltiin sitten perjantain "La Siciliassa", eli paikallisessa Helsingin sanomissa. Yllätyin, ettei se ollut mikään vitsi.

Muuten asiat hyvin, täällä. Löysin hyvän punttisalin ja ruokakin menee taas alas. Eilen tosin persmus paloi auringossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.