IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

BlantyreTiistai 02.10.2007 21:14

Ollaan perilla ja tanaan oli eka paiva sairaalassa.Tosi kipeita on lapset, malariaa, keuhkokuumetta ja sepsista. Tosi monella pohjalla HIV. Ennenaikaisia syntyneita on paljon, yritan menna muutamaksi paivaksi neonatologian osastolle seuraamaan pikkuisten elinkamppailua. Tanaan tuli jo kaksi ruumiskuljetusta itkevine ja laulavine saattojoukkoineen vastaan kaytavilla.

Ilmasto on mukava, vissiin alle 30 astetta. Kuivuus vaan tekee pahaa nenalle ja silmille. Asumus on kiva, meilla on taloudenhoitaja. Maksetaan asunnosta 300 euroa kk, ja lisaksi annetaan taloudenhoitajalle 8 euroa per paa, etta han hankkii meille ruokaa ja valmistaa paivallisen.

Nettiinkin nakojaan paasee sairaalalla, ilmaiseksi. Paremmin taalla siis kokonaisuutena menee kuin kuvittelin, sairaalakin vaikuttaa silta, etta taalla osataan jotain parantaakin. On labrat, tehdaan leikkauksia, otetaan CT-kuvia... Tosin tama on maan ainoa yliopistosairaala. Mutta kaikki siis hyvin. Monta paivaa erossa kullasta, mutta tuntuu, etta aika taitaa menna hujauksessa. Paivat sairaalassa, klo 18 tulee sysipimea, sitten nukkumaan ja viikonloppuisin reissuja. Voikaa hyvin siella Suomessa ja treenatkaa lihaksia kun kerran voitte =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.