IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä


KESÄHITTI 2008 ON CHEEK JA LIEKEISSÄ..EI MIKÄÄN PASKA BIISI.. KYLLÄ TUOTA KESÄN VOI KUUNNELLA.. :)

Cheek - Liekeissä
http://www.youtube.com/watch?v=vYbNmHk5jnA



Suomen Virallinen Kesähitti 2008 paljastettiin tänä aamuna Voicen Heräämössä. Lähes 17 000 ihmistä antoi äänensä kiihkeässä taistelussa, jonka voittajaksi selviytyi lahtelainen hiphop-artisti Cheek kappaleellaan ”Liekeissä”. Cheekin ”Liekeissä voitti Voicen järjestämän yleisöäänestyksen selvästi.

Suomen Virallinen Kesähitti 2008 –kilpailussa oli ehdolla 20 kappaletta, jotka oli valittu äänestykseen yhdessä levy-yhtiöiden kanssa. Cheekin voiton varmistivat ykkösäänet, joita ”Liekeissä” -kappale keräsi eniten.

”Kiitos Voicelle mahdollisuudesta! Netin kautta biiseistä ei tule kesähittejä, ne tarvitsevat radiosoittoa. Tämä on hauska titteli ja on ollut sellainen kutina, että jengi on ollut tosi paljon takanani. Lahden suuntaan isot kiitokset. Sieltä löytyy tärkein tukijoukko”, hehkuttaa Cheek The Voicelle voittotunnelmiaan.

Cheek alias Jare Tiihonen on lahtelainen artisti, joka tehnyt omaa musiikkia kymmenen vuotta. ”Liekeissä” -kappale löytyy Cheekin toukokuussa ilmestyneeltä ”Kuka sä oot” –albumilta.

Cheek esiintyy tänään perjantaina Suomen suurimmilla juhannusfestivaaleilla Porissa. Cheek nautiskelee tuoreesta voitostaan RMJ:n Smooth Stagella.

Lähes 17 000 äänestäjää suosi kotimaisia

Suomen Virallinen Kesähitti 2008 keräsi lähes 17 000 äänestäjää. Jokainen äänestäjä sai valita kolme suosikkia, joista ykkössuosikki oli painotettu arvokkaammaksi kuin toinen tai kolmas. Kotimaiset kappaleet pärjäsivät selvästi paremmin kuin ulkomaiset haastajansa. Ainoastaan Kat Delunan ja Busta Rhymesin yhteinen ”Run The Show” ylsi ulkomaisista top-5:een.

”Jos Apulannan ”Kuuma Kesä” olisi ilmestynyt aikaisemmin ja ollut mukana alusta asti, olisi se todennäköisesti ollut hyvin lähellä voittoa. Hienoa oli huomata myös Automatic Eyen loistava menestys. ”Liekeissä” -kappale vei kuitenkin voiton ja kappale tuntuu muutenkin toimivan hyvin kohdeyleisömme keskuudessa”, summaa The Voicen musiikkipäällikkö Sami Virtanen.

The Voice jatkaa kesähittien soittamista heinäkuussa. Tarjolla on vanhempia ja uusia kappaleita.

Suomen Virallinen Kesähitti 2008 Top-5:
Cheek – "Liekeissä"
Kat Deluna/Busta Rhymes – "Run The Show"
Automatic Eye - "Away From The Sunshine"
Apulanta – "Kuuma kesä"
Posteljoona - "Nakuna"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.