IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä

Jeee... Pian taas pääsee keikoille ,ei maltais vaan odottaa.. mutta 5.7. tulee nopeasti.. jolloin Kuopion Viinijuhlille Uniklubia katsomaan ja näkee katin ja paulan taas.. :) :) mukavaa heidätkin on nähdä kun viimeeksi pieksämäellä oltiin kolmistaan katsomassa uniklubia.. tulee taas hauska reissu kuopiossa.. tauon jälkeen on mukava nähä uniklubi taas... ei oo vaan sattunut sopivia tulemaan vastaan.. mutta välillä on hyvä pitää pientä taukoa keikoista.. kun heinä-elokuu on taas keikkoja täynnä.. ja akut on ladattu joten energiaa nyt vaikka toisille jakaa.. mutta en taida sitä tehdä..koska tahdon pitää kaiken itselläni.. hih.. sori vaan..

ja tää video on hyvä apu väline kun odottelee tuota 5.7. ja viinijuhlia.. Ja pää-esiintyjää kun ei tuonna päivänä oo muita hyviä oikein.. sillon joku pari tanssi esitystä ja anna eriksson.. uniklubin lisäksi.. että kyllä uniklubi erottuu tuosta joukosta erilaisuudellaan.. ja aitoudellaan....

Uniklubi - Kaikki mitä mä annoin
http://www.youtube.com/watch?v=jcmuMVxhWKY

ja viinijuhlien jälkeen sitten kuopiorockiin 26.7. ja lippu on jo ostettu.. joten nyt vaan odotellaan että kuopiorock alkaa.. kun uniklubin lisäksi siellä on mm.entwine,Cradle Of Filfth ...jne

Odotan myös innolla Entwinen ja Cradle Of Fillthin keikkoja kuopioroockissa uniklubin lisäksi.. ja entwinen näenkin myös joensuussa 24.7. ja end of you ois 30. 7. joensuussa.. harmi sinänsä kun silloin oon tampereella.. mutta end of youn voin aina nähdä livenä ..toivon ainakin niin..

Ja 1.-2.8.2008 Hämeenkyrö ja Hämyvestarit toisen kerran ..jeeeeeee !!! oli viimekin vuonna hauskaa mutta tänä vuonna kai on hauskempaa..kun 2.8. on mun myös syntymäpäivä .. Ja 9.8. Suonenjoki ja iisrokki jossa oon ollut mukana liimailemassa julisteita pitkin Outokummun keskustaa.. Ihanaa.. Ja toivon että ihmiset tulevat iisrokkiin..

nyt taidankin lopetella ja jatkan taas kun ehdin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.