IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä

MoroooooooooooooSunnuntai 17.08.2008 02:35

nyt tuli jokin into kirjoitella tänne kuullumisia kun ei ole muutakaan tekemistä,ja kohta varmasti pitäs noita yhteisökutsuja irc-galleriassa tehdä.. muuten Nyt kuuluu hyvää,syksy tulee ja arkeen pitäs palailla pikkuhiljaa,festarit on ohitse tältä kesältä ja ensi kesänä uudelleen.. oli mahtava festari kesä ..<3 ja suurimmat kiitokset Katille ja Paulalle.. joiden kanssa oli mahtavaa mm.viinijuhlilla ja Kuopiorockissa.. ja paulan kanssa menen Automatic eye bändiä katsomaan 4.9. kuopioon.. ja 3.9. Joensuuhun ostamaan Levy,joka on Varattu ennakkoon levy-eskoilla.. jeeee-eeee... rokrok :) joten joensuu ja kuopio varokaa mä tuun..

nyt pidän pientä keikkataukoa taas..ja syyskuun 4.päivä jälleen.. ja just paulalle sanoinkin että mä tuun kuopiossa asumaankin..kun siellä on syyskuussa niin helvetin hyviä bändejä.. kuten automatic eye,negative ..oliko muita?? en muista.. mun muisti on siten niin helvetin huono ja lyhyt.. sori siitä..

ja paulan kanssa suunniteltiin jo mesessä kun hän ostaa puoliksi pikkuveljensä kanssa tuon singstar pelin niin 4.9. lauletaan ennen keikkaa.. haastan hänet.. :) odotan innolla..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.