IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä

olipa tämän viikon himotuimmat lista jännä.. Mutta ykkösen osasin arvata eli Uniklubi meni ja teki sen mikä siltä odotettiin.. Mä tiesin tuon että uniklubi on "pahin" haastaja" Tuhkalehdolle.. ja jos uniklubi on listalla niin Tuhkalehdolla on vaikeaa sinne edes päästä joten ensi viikosta tulee vaikea..ja ptää miettiä nyt tarkasti ketä äänestää.. ei äänestä sellasta joka vaikeuttaa tuhkalehdon noussua listalle.. vaikka kyllä automatic eye teki sen taas.. ja nousi listalla ylöspäin.. Hyvä Pojat!! vaikka se toimittaja ei tainut ollut tehdä tausta tutkimusta tarpeeksi.. kun sanoi että automatic eyen levy on jo ilmestynyt.. ja tietääkseni se kai ilmestyy vielä 3.9. kai en oo enää varma asiasta.. mutta kyllä se mun mielestä sillon ilmestyy.. tuo vaan nyt nostattaa hieman pelkoa että miten sitten Automatic eyen levy menestyy kun jo " away from sunshine" menestyy noin hyvin.. mutta ensi viikolla kuten jo sanoin pitää miettiä tarkasti ketä äänestää himottuimpiin.. koska se vaikeuttaa tuhkalehdon noussua,jos äänestää uniklubia.. tai vaikka ari koivusta..ja automatic eye on hieman huonossa paikassa,joten täyttyy miettiä uskaltaako äänestää,.. mutta lkyllä mä äänestän mutta uniklubi on hieman vaara paikassa.. ja uhka tuhkalehdolle..

Vinkki !!! kannattaa äänestää sellasta jolla ei oo mitään mahdollisuuksia himottuimmissa.. että tuhkalehto pääsis sinne mutta silti se on jokaisen oma valinta mitä äänestää mutta tuossa oli vinkkinä tuo!!!

mutta kannattaa nyt jatkossa hieman miettiä ketä tai mitä äänestää..



WWW.YLEX.FI



VIIDEN KÄRKI :

1. UNIKLUBI : RAKKAUDESTA HULLUUTEEN

2. ARI KOIVUNEN : GIVE ME A REASON

3. NEGATIVE :WON'T LET GO

4. NEGATIVE : GIVING UP!

5. AUTOMATIC EYE : AWAY FROM SUNSHINE

kuten jo myspacessa sanoin niin ensi viikosta tulee tiukka jos noista top 5 biiseistä joku nousee Uniklubia "kiusaamaan" ja viemään Ykkös sijan.. tai sitten joku uusi..??? ei voi tietää Jos automatic eye menee ja ottaa Ykkös paikan takas.. Kuka tietää..???

nousihan se nytkin kaksi pykälää..tai sitten AE Laskee .. tuossa menee jo pää sekasin kun nousee ja
laskee.. kuten AUTOMATIC EYE Tekee.. mutta hyvä pete ja heikki!!!!!!!!! te teitte sen taas.. !!!!!!!!!!!!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.