IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä

evvk,bla bla..sunnuntai..:( Sunnuntai 24.08.2008 16:59

asia miksi tunnen noin niin on että sunnuntai on todellakin tylsä.. Mutta eilinen "old school" toive on edelleenkin mielessä ja vihdoinkin Tuhkalehto soi Ylex:llä Ja sama toistuu ensikin viikolla joten nyt kaikki laittamaan ylex:lle toiveita uudelleen,niin kohta se soi jo Himotuimmissa myös ..Oli kyllä eilen jännä Himotuimmat ei voi muuta sanoa.. ja ei se yllätys ollut että Uniklubi vei voiton.. koska se oli itse asiassa Hyvä asia.. koska kun ajattelee että uniklubi voitti ari koivusen,joka on hyvä asiia.. jeeeeee-eee rokrok!!!

ja ensi viikolla sitten pommitetaan Ylex toiveita uudelleen ... ja nytkin se toimittaja sanoi että toiveita oli tooooo-ssssssiiiiiiii palllllljjjjjjjjooonnnnn ... mahtavuutta rakkaat.. <3

mutta ei tuo kyllä helpota mun oloa näin sunnuntaina.. Bla bla.. tylsäääääääää vittu... ainakin yksi hyvä asia tässä viikonlopussa on ollut .. ja se on mun "sähäkkä" uusi hiusväri.. Paula näkee sen ensi kuun 4.päivä.. meinaan kyllä sitä hieman korjailla tässä.. että se ei oo lopullinen.. joten Paula varaudu vielä.. heeee

EVVK ... mikään nyt voi kiinnostaa vaikka sain nukuttua..paitsi kohta pitäs keksii jotakin mukavaa jolla mainostaa kuopiossa Kolmea Bändiä.. automatic eyeta ,Tuhkalehtoa ja Uniklubia.. kun kaikkien tiimeissä oon.. ja enkä oo katunut kertaakaan sitä jokaiseen liityin.. ei se ainakaan vielä oo mennyt sekasin. mun mielessä.. koska noi asiat voi yhdistellä.. ainakin tarroja liimailee.. ja kertoilee ihmisille noista bändeistä.. ja tässä hieman infoa jokaisesta ..

www.automaticeye.com ja www.myspace.com/automaticeye

www.tuhkalehto.com ja www.myspace.com/tuhkalehto

www.uniklubi.net ja www.myspace.com/uniklubiofficial

Mutta noissa äänestys ja toive tilanteissa se on Hieman "arka" juttu ..koska pitää miettiä tarkasti että mikä on hyväksi jollekin bändille.. joten sori nyt muut bändit jos oon panostanut tuhkalehtoon.. mutta AUTOMATIC EYE JA UNIKLUBI Olette kuitenkin mun mielessä aina.. <3 kuten TUHKALEHTOKIN.. Mutta äänestän silti kaikkia Noita kolmea.. aika Hypyn automatic eye teki jälleen kohti kärkeä.. viidenneksi himotuimmissa .. hyvä Pojat..!!!sillä lailla sitä se tehdään, ei vaan malta odottaa kun sen levyn saa.. oon jo nyt liekeissä ja eikä nämä liekit kyllä sammu sen jälkeenkään.. kun olen Automatic eyen levyn saanut..koska tuoota levyä on kyllä jo odotettukin koko kesä.. ja nyt se vihdoinkin ilmestyy ja siihenkin pitäs keksiä joku kiva Mainostus keino miten mainostaa tuota AE:n levyä syksyllä.. ja syksystä tulee kiireinen .. muissakin asioissa kun tiimeissä mutta kyllä mä pystyn siihen kun vaan uskon itseeni.. vaikka välillä ehkä loppuu päivästä tunnit kesken.. tarvitsee siten päivään pari tuntia lisää.. ei tuo 24/7 riitä..

mutta nyt kyllä vituttaa .. mutta evvk.. Blabla.. sunnuntai..

mutta nyt ole tilittänyt taas tarpeeksi.. joten jatkan taas kun Voin .. taas Haluan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.